PRESTIGIO PMP5870C_DUO?

Matjaz2

Pripravnik
18. sep 2008
210
0
16
V Comshop imam za vnovčit nekaj kot darilni boni pa razmišljam o tej tablici PRESTIGIO PMP5870C_DUO. Zahtev nimam večjih ker sem precej na pc, v glavnem za predvajanje videov, ki jih sam posnamem v HD, ta ima HD resolucijo in slik, mogoče še kot bralnik knjig. Kako bi se obnesel v tej vlogi?

milos621

Pripravnik
29. apr 2008
913
10
18
Citat:
Uporabnik Matjaz2 pravi:
V Comshop imam za vnovčit nekaj kot darilni boni pa razmišljam o tej tablici PRESTIGIO PMP5870C_DUO. Zahtev nimam večjih ker sem precej na pc, v glavnem za predvajanje videov, ki jih sam posnamem v HD, ta ima HD resolucijo in slik, mogoče še kot bralnik knjig. Kako bi se obnesel v tej vlogi?

Ne kupuj Prestigio izdelkov!!! Meni in še dvema so se v 1 letu polomili konektorji v USB portu. Gre za očitno tovarniško napako (slab material) a servis ne prizna garancije. Popravilo bi stalo cca. 50 EUR.

Skratka, Prestigio so jajca.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
milos621: si pač naletel na 3 od 1000+ prodanih....reklamacij je v mejah normale, pod 5%.

milos621

Pripravnik
29. apr 2008
913
10
18
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
milos621: si pač naletel na 3 od 1000+ prodanih....reklamacij je v mejah normale, pod 5%.

Ma [cenzura] sem naletel. Trije prijatelji kupimo in vsem trem se isto zjebe... Servis pa stane 45 EUR...

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Jado, če ne bi imel za vnovčiti bon v comshopu bi se pa pridružil mnenju da so prestigio tablice krš? Jaz še nisem slišal nikogar, ki bi prestigio znamko hvalil (razen Retro, ki je pa, kolikor sem kasneje videl, to mnenje že spremenil).

Avtor teme, kupi kaj drugega. Nexus ali Samsung.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
niso super niso slabe, neka zlata sredina. nexus, samsung, asus so pač višji rang.
kolega kupi samsunga, pa se mu po 2 tednih zjebe usb....mam pa drugega, ki ima že 2 leti prestigio pa dela super....
pač različno.....

Matjaz2

Pripravnik
18. sep 2008
210
0
16
Sem gledal tudi Nexuse, za svoj denar kar precej dobiš, mogoče šibka točka da ne moreš menjat baterije, ki lahko tudi odpove. Samsung nisem pogledal, verjetno so podobna kategorija. Mislim, d abom še nekaj časa uporabljal moj msi wind in potem kupil kaj bolj solidnega. Moj fotoaparat dela dobre video posnetke v full HD tudi v AVCHD formatu in ne bi bilo slabo, če bi jih bila tablica v stanju predvajat.

milos621

Pripravnik
29. apr 2008
913
10
18
Citat:
Uporabnik Matjaz2 pravi:
Sem gledal tudi Nexuse, za svoj denar kar precej dobiš, mogoče šibka točka da ne moreš menjat baterije, ki lahko tudi odpove. Samsung nisem pogledal, verjetno so podobna kategorija. Mislim, d abom še nekaj časa uporabljal moj msi wind in potem kupil kaj bolj solidnega. Moj fotoaparat dela dobre video posnetke v full HD tudi v AVCHD formatu in ne bi bilo slabo, če bi jih bila tablica v stanju predvajat.

Problem je, da ko si enkrat pripravljen dati za tablico 250 EUR in več si že zalo blizu npr. Lenovo Miix 8, ki pa ima Windows 8 in cel Office v ceni.
HP v ZDA prodaja Android tablico za 170 USD. Če bo pri nas 170 EUR bo to verjetno dober nakup za otroke ali za na dopust.