Prestigio Multipad PMP3270B nadomestni LCD?!

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.606
4.550
113
50
Na sončni strani ALP
Oj...

Zgodila se je nezgoda in usedli so se na tablico. LCD je sesut ostal opa zgleda da dela.
Sem na glavo obrnil pol gugla, cel ebay.com, ebay.co.uk, pa nisem našel rezervnega LCDja

Pri uradnem serviserju (ne vem kdo je) se verjetno ne splača. Nova je namreč od 84€naprej.

Ima kdo kakšno idejo kje to iskati?

TNX

kostevc

muhar
24. jul 2007
1.364
2
38
Kostel
kostevc.blogspot.com
Citat:
Uporabnik Zgaga pravi:
Oj...

Zgodila se je nezgoda in usedli so se na tablico. LCD je sesut ostal opa zgleda da dela.
Sem na glavo obrnil pol gugla, cel ebay.com, ebay.co.uk, pa nisem našel rezervnega LCDja

Pri uradnem serviserju (ne vem kdo je) se verjetno ne splača. Nova je namreč od 84€naprej.

Ima kdo kakšno idejo kje to iskati?

TNX

Vprašaj na ASBIS, Trzin ...

lp, kostevc

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.606
4.550
113
50
Na sončni strani ALP
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
50€ + za staro tablico?

Neke LCDje za Prestigio sem našel, vendar so cene 59,90 US$.
Če bi bilo v rangu 20-25US$ bi še popravljal tako pa gremo danes po novo.

Je pa tale še vedno na mizi za možno menjavo cenovno ugodnega LCDja
smile-1.gif

Torej je ASBIS uvoznik. Bomo povprašali. TNX
zmaga.gif

slr

Pripravnik
30. jun 2008
183
2
18
Imam isto tablico. Dobil sem jo gratis zastonj. Zanima me kako si bil zadovoljen z njo. Ali ti je kaj štekala. Meni full šteka sploh internet. Katastrofa. Videl sem da se v mercator tehniki ista tablica prodaja za 89,00 eur. Veliko od nje ni za pričakovat. Samo vseeno me zanima če je kdo imel podobne težave, da mu je štekala in kaj je naredil. A se jo da nadgraditi, oz naložiti drug novejši operacijski sistem.

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.606
4.550
113
50
Na sončni strani ALP
Ni moja. Tako, da ti ne morem kaj veliko povedati o hitrosti delovanja.

Dobim pa nov LCD za zamenjavo. Se bom potem kaj poigral s tablico in mogoče spustim čez kakšen benčmark,
da vidim, če bo sploh delovalo. Upam, da ni usuta še matična plošča...