Prestigio in "izgubljen" prostor

chancey

Pripravnik
26. apr 2010
460
3
18
Zdravo,

pri tastu se je zgodil sledeč problem.

Ima tablico Prestigio Multipad 8.0 HD (PMP5588) in hčerki(starost skoraj 4leta, otrok pač
evil.gif
) je nekako uspelo "pokvariti" zadevo. Kar naenkrat se nobena aplikacija noče updateat ali pa namestiti.

Tablica je seveda kar hitro romala v moje roke, kjer sem se malce igral z brisanjem predpomnilnika, tudi factory reset je bil narejen kakih 5x pa se še vedno niso nalagali programi. In sem čist za šalo pogledal pomnilnik, kjer sem začuden prebral, da je prostora na notranjem pomnilniku točno 0MB/KB. Spodaj sem še videl, da naj bi aplikacije(sistemske, ker novih nisem uspel naložiti) zasedale približno 50MB.

Tablica ima deklariranih 8GB notranjega pomnilnika in mi res ni jasno, kam je ta prostor šel
smile-1.gif
Povezal sem jo tudi preko USB kabla, kjer mi je zaznalo tablico s 100% zasedeno kapaciteto velikost 0MB. Nič jasno.

Se je že kdo srečal s podobno težavo in kako jo odpravim? Če drugače ne gre, bo zadeva tako romala na servis, ker je še v garanciji
smile-1.gif

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
To je malo čudna zadeva s temi programi, ker je še v garanciji ti priporočam poslati jo na servis ASBIS, opiši težavo in verjetno bo nalažen nov softver ker se ti je ta zrušil.