Prestigio 4300 po servisu

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
Na gsm so se mi navpično na lcd pojavile črte in slika je izginila, imel sem ga na asbis servisu, po 4 tednih sem ga dobil nazaj, en dan je delal sedaj pa ekran potemni in ni nobene slike, zvok pa dela, naj omenim da mi zraven niso priložili dokumenta kaj so delali, ce se ne motim ti po zakonu pripada nov aparat, če se ista napaka ponovi 2x, kaj storiti,

hvala in lp

Nazadnje urejeno:

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Kolikor vem, ti po zakonu ne pripada kar nov aparat, ce je dvakrat na popravilu... sploh pa tezko dokazes, da gre za isto napako ... ce so simptomi razlicni
smile-1.gif
...

Ce je aparat bil garancijsko popravljan, potem velja, da ce je zaradi iste napake bil aparat v popravilu skunpo vec kot 45 dni... to pomeni, da lahko zahtevas zamenjavo za enak nov brezhiben izdelek ... Vec pa recimo tukaj >> http://www.ti.gov.si/si/vprasanja_in_odgovori/pogosta_vprasanja/vsa_vprasanja/vprasanje_00150/

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
lahko dokažem da gre za isto napako, sem slikal in bom imel dokaz, bedno se mi di da sem brez gsm 33 dni in spet ne dela, oni so ga samo resetirali in mislijo da napako na vezju odpravis na tak način, nevem pa zakaj niso izdali naloga, kaj se je delalo, to se po zakonu tudi mora, bom zahteval dokument od njih preden ga bom spet poslal nazaj

hvala in lp

PHOBiA

Guru
11. jul 2013
4.250
1.395
113
Dvomim, da boš kar dobil nov aparat. Imam sicer izkušnje s HTCjem, katerega sem imel 3 krat na servisu zaradi iste napake. Prvič so telefon samo vrnili na tovarniške nastavitve, čeprav sem ob oddaji to omenil, da sem storil že sam in je to bilo tudi zapisano na papir ob predaji telefona. Drugim so namestili OS znova, tretjič pa mi je bilo dovolj in mi je Telekom pomagal do drugega telefona.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Ne pripada ti nov, nesi nazaj, ko bodo isto napako popravljali tistih cca 45 dni (šteje tudi teh 33 od prej), boš pa lahko dobil novega.