Prestavna ročka

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Pomoč!

Je mogoče kdo seznanjen, kako se odmontira prestavno ročko na Kangooju? Sem vprašal na servis, pa pravijo da je gor nabita, pa naj jo samo dol potegnem. Samo se ne upam tok močno, da ne bom kej polomil.
tongue-1.gif

Enkrat pred 100 leti sem kupil eno lepo Momo ročko, pa bi jo rad dal gor
grin1.gif

Thx za odgovore, vaš Archbishop

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Nimaš kaj polomiti. Bunkica je tako gor "nabita" kakor boš novo gor "nabil". To je to. Poglej le, kako imaš narejeno za rikverc in kje pride ta obroček/feder nameščen, ker če se drži bunke, pozabi na momo ročico.

Nazadnje urejeno:

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Ja, ok. Samo fora je v tem, da mi vse izgleda precej švoh, pa se bojim da če bom z več moči zavrtel ročko, da bom kej polomil. Edino kar bi lahko je, da s kleščami spodaj stisnem, pa potem zavrtim. S šraufencigerjem ne pridem zraven
crazy1.gif

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Poglej prvo, če boš lahko v novo ročico stisnil obroček, ki je za rikverc oz. če ročica paše na ta model.

Če se čisto nič ne premika je možno tudi da jo je potrebno odrezat, ker je "zatopljena" še na eno drugo plastiko. V tem primeru je potem originalna neuporabna.

Načeloma grejo te prestavne ročice lepo dol, če jih malo obračaš in potiskaš navzgor, tako se tudi nima kaj polomiti.

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Sem pogledal, Momo ročka gre gor, tko al tko ima pa 3 šraufke za prišraufat, pa en kup nastavkov.
grin1.gif

Nič, grem probat z olfa nožem.
evil.gif

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
ojoj
smile-1.gif
, če boš rezal dol boš prišel še do ene plastike, ki jo moraš prav tako odstraniti - da prideš do železnega dela, potem pa novo natakneš gor.

če boš kaj zahebal maci ni kriva
ne-ne-1.gif

Nazadnje urejeno:

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.145
4.127
113
Kaj mate to zaene avte, platikfantastik. Na klenih nemških avtih je šalthebl bunka na navoj!
evil.gif

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Da ga jebeš ne gre...je tok zabita, da vse skupaj res izgleda precej nevarno, če bom z vso silo poskušal premaknit...
crazy1.gif

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
vedno se nekdo obregne v nek avto.

no tudi mazda 6 je šrot... če smo že pri tem...

gr69

Guru
15. dec 2009
11.637
2.685
113
še v SLO - ampak komaj
Kot prvo - vljudno opravičilu škofu, da serjem po njegovi temi in veliko uspeha pri pipanju šalthebla - pa nasvet - povprašaj če ima kdo Autodato - se morebiti vidi kako je heben ročka zložena (jaz je žal nimam - Autodate) - ali je pa je tu kaki as iz renaultovega servisa in bo znal povedati (bom pa jaz moje jutri povprašal - mogoče kateri od njih ve).

@maci - na osnovi čega pa sklepaš da je Mazda šrot?
sprasujem se.gif

Kar se pa odnosa "Renault" vs "avto" tiče pa sam ponavljam, kar me že od malih nog učijo.
rolleyes-1.gif

edit: slovnica

Nazadnje urejeno:

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
Pri nas na službenem Cliotu je bunka sama dol padla (je samo nabita gor, kot pravijo)...in ti je pri malo bolj energičnem prestavljanju le ta ostajala v roki
hysterical-1.gif

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Dobro jutro vsem skupaj
grin1.gif

Ni mi uspelo. Še. Danes bom probal tako, da bom pod ročko potisnil kovinski ''L'' profil in tako probal ročko zrahljat. Kangoo ima pri ročici menjalnika kar precej nekih vzvodov in koleščkov, pa vse je precej krhko. Jaz že ne bom z vso silo vlekel dol...
wink-1.gif

Popoldan javim kaj mi je uspelo.
grin1.gif

p.s. olfa nož je pa že v avto, če bom dobil inspiracijo uničevanja...
evil.gif

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
hysterical-1.gif

sicer pa veš kaj, kaj pa če se zapelješ do enega renault servisa in jih prosiš da ti snamejo dol? dal boš za kofe in to je to
wink-1.gif

Podobne teme

I
Odgovori
4
Ogledi
5.789