Prepozno šaltal in mi je dizl crknu - ??

BlueAd

Zelenc'
24. jan 2011
1
0
1
Avto deluje normalno in me zanima čisto tehnično kaj se zgodi če ti npr. v 3 prestavi crkne dizel. Pozabil sem šaltati dol - pač navajen na avtomatika
smile-1.gif

Skoči in udari kar full pa me zanima ali je to izredno slabo ali ni neke panike.

Pozdrav,
Boštjan

Jodlar

Pripravnik
20. jul 2007
749
3
18
Citat:
Uporabnik BlueAd pravi:
Avto deluje normalno in me zanima čisto tehnično kaj se zgodi če ti npr. v 3 prestavi crkne dizel. Pozabil sem šaltati dol - pač navajen na avtomatika
smile-1.gif

Skoči in udari kar full pa me zanima ali je to izredno slabo ali ni neke panike.

Pozdrav,
Boštjan

Na našem "avtošolskem" se to zgodi nekaj desetkrat na dan. Ampak nič ne "skoči in udari" crkne enako kot bencinar, kaj pravzaprav misliš s tem? Oziroma kaj bi bilo lahko drugače kot pri bencinarju?

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.301
1.924
113
Citat:
Uporabnik BlueAd pravi:
čisto tehnično kaj se zgodi če ti npr. v 3 prestavi crkne dizel.

Čisto tehnično: neha proizvajat energijo...posledica tega je, da se avto ustavi.

).

maurice

Pripravnik
30. apr 2008
867
2
18
V naslabšem primeru se lahko zgodi, da jermen preskoči (zobati jermen) in se srečajo bati in ventili in posledično se ventili zvijejo in ...
Ampak to je v najslabšem primeru.

Lahko pa rečem, da avtomobila, ki se je uporabljal v avtošoli, ni za kupit, ko ga oni enkrat dajo v prodajo
evil.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.174
9.811
113
Citat:
Uporabnik Jodlar pravi:
Citat:
Uporabnik BlueAd pravi:
smile-1.gif

Pozdrav,
Boštjan

Na našem "avtošolskem" se to zgodi nekaj desetkrat na dan. Ampak nič ne "skoči in udari" crkne enako kot bencinar, kaj pravzaprav misliš s tem? Oziroma kaj bi bilo lahko drugače kot pri bencinarju?
Hja, meni je tudi dizel parkrat crknil. Obakrat je šel z orenk šusom v spanje. Sem mislil, da je mašino pustil na asfaltu
grin1.gif
. No, nič ni bilo...

INKVIZITOR

Archbishop
3. apr 2009
3.516
5
38
Citat:
Uporabnik maurice pravi:
V naslabšem primeru se lahko zgodi, da jermen preskoči (zobati jermen) in se srečajo bati in ventili in posledično se ventili zvijejo in ...
Ampak to je v najslabšem primeru.

Lahko pa rečem, da avtomobila, ki se je uporabljal v avtošoli, ni za kupit, ko ga oni enkrat dajo v prodajo
evil.gif

Predvsem vsi kupci opazijo kdaj je avto od avtošole....ponavadi še celo piše, da je bil od avtošole
rolleyes-1.gif