Preoblačenje stropa?

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
V avtu imam zelo svetel strop in ga je (še pred mano) nekaj mehanikov umazalo, notranjost pa je črna, zato bi rad zadevo preoblekel z nekim novim kosom blaga (to že dobim, kein problem), vendar me zanima, kako zavraga naj delam pri konturah ... Recimo pri senčniku imam vdrto, pri šibedahu je rob itd. Kako to pritrjati, da ne visi, pač se ulije po obliki? V skrajni sili sem premišljeval o tistih tesa obojestranskih trakovih za tepihe, ki bi jih narezal na koščke.

Ima kdo kakšno idejo? Prati ga ne morem, ker je za podlago skoraj taka lepenka, kot so škatle za jajca.
crazy1.gif

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
dobiš lepilo za tapiciranje v spreju
našpricaš obe površini..počakaš 5-10 minut da se lepilo posuši...in nato zlepiš skupaj...bo držalo ko pri norcih.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.411
5.686
113
pa pazi da bo temperturno obstojno. ker navadni pri 80 stopinjah popustijo in se ti bo odleplo. preverjeno

I

Izbrisan uporabnik 3287

To so jajca. Jaz sem enkrat že počel podobno sr@nje in ti lahko povem, da po parih dneh na soncu, na večih mestih začne odstopati.
lp

Cicero

ded
13. okt 2007
21
0
1
Jaz sem si celi avto preoblekel od znotraj.
Kupiti moraš neostik in ti nikoli nič ne bo odstoplo.
Imaš ga sedaj tudi v spreju če se ne motim, jaz sem uporabil še navadnega takrat.

Lepo premazal obe strani in po nekaj minutah zlepil skupaj.
Od tega je že ca. 3 leta in še nič ni odstopilo.

Citat:
Uporabnik smt pravi:
To so jajca. Jaz sem enkrat že počel podobno sr@nje in ti lahko povem, da po parih dneh na soncu, na večih mestih začne odstopati.
lp

mitja155

Pripravnik
19. apr 2008
569
12
18
43
LJ
Pri stropu uporabi kakšno močnejpše lepilo... Recimo od Patexa moment (do 110 stopinj)

lp

Hondi

Majstr
18. avg 2007
3.548
434
83
pojdi k tapetnikom pa ti bodo svetovali, maš v Šenčurju dobrega, pa v LJ maš Šetino.

hec je da mora biti blago elastično oz. da se ga da napet, drugače ne boš oblike ven spravil zaboga ne

da se večino umetnih materialov malo pofenati, usnje pa s paro....