prenosnik problem vklopa

115256

Pripravnik
24. okt 2007
480
3
18
imam prenosnik acer. zgleda da mi je nekaj šlo v kur... namreč ko pritisnem tipko za prižgat se disk zalaufa, potem pa je ekran črn in ne gre nikamor več naprej, lučka sveti da je prenosnik prižgan. tudi ko potem pritisnem tipko on/off se prenosnik takoj ugasne, ponavadi se je ugasnil ko sm jo dlje časa držal. mogoče kdo ve kaj bi bilo lahko narobe? ram sem dal ven in pogledal če so kej skurjena in je vse v redu, težko da bi se kaj skurilo, ker se je to zgodilo čez noč, ko je bil prenosnik ugasnjen(zvečer delal, zjutraj ne). hvala in lp

Nazadnje uredil moderator:

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
mel enak problem.
vzem ven disk, in brez diska prižgi računalnik. potem ga vgasni, daj nazaj disk in ga prižgi. men je pomagalo.

115256

Pripravnik
24. okt 2007
480
3
18
a kdo pozna kkšn servis k bi sčekiral kaj je narobe za prenosnike acer pa da je pocen servis. nikol več acerja

maggio

Fizikalc
19. avg 2007
1.704
1
38
Lj-bežigrad
zadnjič je moj prenosnik ostal v sleep in sem ga izklopil iz napajalnika in vzel ven baterijo, potem se je šele prižgal

lp

oskar

Pripravnik
5. jan 2008
68
0
6
Priklopi zunanji monitor. Če zadeva dela, je mogoče problem samo v kakšnem kablu oziroma nekaj med ploščo in ekranom. Lahko pa je seveda tudi plošča, če imaš smolo.