Kaj priporočate? Delo večinoma programi za urejanje besedil, gledanje filmov, brskanje po internetu.
13'' do 15''
Lp
13'' do 15''
Lp
Citat:
Uporabnik stop pravi:
jaz sem pravkar kupil mediona v hoferju, za 499 € . Dosedaj sem bil zadovoljni uporabnik že dveh lenovo prenosnikov ( eden pri hiši je star tudi 10 let) Lenovo je še vedno IBM šola in so znali izdelati robustne prenosnike, to so takšni katere z veseljem vzameš v roke- tipkovnica je bila top. Tukaj medion malo zaostaja. Kar se specifikacij tiče pa mislim da je medion trenutno top ponudba. Pazi pa se windows 10 ... moraš biti znalec in znati izklopiti vse updejte ki se izvajajo v ozadju.... Se ravno pizdim kako izklopit te updejte iz trgovnine... ko ti zabije cel download- da nebo vsega računalnik kriv
Ah daj nehaj, to traja max pol ure te downloadi, ker je vse na novo. Kasneje tega sploh nikoli ne opaziš.Citat:
Uporabnik stop pravi:
jaz sem pravkar kupil mediona v hoferju, za 499 € . Dosedaj sem bil zadovoljni uporabnik že dveh lenovo prenosnikov ( eden pri hiši je star tudi 10 let) Lenovo je še vedno IBM šola in so znali izdelati robustne prenosnike, to so takšni katere z veseljem vzameš v roke- tipkovnica je bila top. Tukaj medion malo zaostaja. Kar se specifikacij tiče pa mislim da je medion trenutno top ponudba. Pazi pa se windows 10 ... moraš biti znalec in znati izklopiti vse updejte ki se izvajajo v ozadju.... Se ravno pizdim kako izklopit te updejte iz trgovnine... ko ti zabije cel download- da nebo vsega računalnik kriv
Govora je bilo o Windows store update-ih. Teh se ne opazi, da sploh so. To ti itak samo te stvari katere si od tam dol potegnil in določene prednaložene programe, kot so vreme, finance, kalkulator itd. Zna biti edino kakšen velik update če si kakšno igrico iz trgovine dol potegnil in je velika posodobitev.Citat:
Uporabnik amacar pravi:
Se kr večkrat dogaja če si na slabši liniji. Recimo pri meni na 8mbit liniji se zgodi, da naenkrat internet šteka kot svinja, in seveda microsoft downloada neke update (kot da ne morejo narediti da ne ubije celotne linije). Ponavadi ravno sredi dneva ko sem na pc-ju, čeprav bi to lahko naredili ponoči ko je pc prižgan. Če imaš več pc-jev z win 10 zna biti moteče. Če downloadam kaj drugega ali vlečem torrente dela internet normalno, ubijejo ga samo windows updati.