Prenosna termo skodelica online

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Iščem eno dobro prenosno termo skodelico, ker zjutraj vstanem in nimam časa čaja pit, ga pa lahko naredim in bi ga potem kasneje v pisarni spil. Sem iskal po netu, pa nisem nič pametnega dobil, rad bi pa online nakup. 1001 dar nima spletne trgovine...

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Kako sovražim, ko mi nekdo daje neke predloge o guglanju. Eno uro že iščem, pa sem našel samo ene bedarije in grde skodelice za stare mame.

Ne, grelnik vode ni alternativa.

Avian

Pripravnik
7. sep 2007
359
0
16
Ena nasvet... Ce poznas koga da gre v tujino, kjer imajo starbucks naj ti jo od tam prinese... Vem pa da majo v gift shopu od guinnessa jih
wink-1.gif
sam dobil 2 od tam

Poglej pa mogoce se tuje spletne trgovine ala amazon ce posiljajo v slo to robo...

Lp Avi

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Res iščen nekaj unikatnega, modernega, z nekim dizajnom...Tole je vse za stare mame in za kampirat, ne pa za na cesto ali za pisarno.
smile-1.gif

In potem vidiš, da tega ni.

alpek

Pripravnik
15. avg 2007
914
3
18
Ne vem, če je ravno možnost online nakupa, je pa vsekakor razširitev tistih dolgočasnih predlogov od zgoraj.

Npr. to.

Ni da ni.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.475
6.978
113
Jaz imam tega contigo (eno izmed variant). Super je! funkcionalno in estetsko - to je seveda subjektivno. Online je na mimovrste, drugace pa leclerc, mercator