Prenosljva prostoročna bluetooth avtoinštalacija

sad

Guru
24. avg 2007
21.168
9.801
113
Nekaj bo treba nabavit, ker imam tudi BT slušalke počasi poln kufr. Ker se vozim v različnih avtih, bi si nabavil eno prenosljivo BT avtoinštalacijo. Edina zahteva (poleg kakovostnega zvoka in delovanja, ter čim boljše baterije) je, da mora omogočati HKRATNO povezavo z vsaj dvema telefonoma. Pa fajn je, da ga lahko doma polnim in ne zgolj v avtu na 12v. Kaj predlagate? Budget
smile-1.gif
: čim ceneje, vendar mi ni problem dat tudi 100 in več EUR, če bo zadeva tako kot se zagre.

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.237
25
48
Mel sm navigacijo Mio with BT, ti povem da me je presenetilo koliko dobro je dolovala zadeva pri pogovorih
wink-1.gif

Če je budžet 100€ imaš dost za kj tazga.. sam bi si kj tazga omislu
zmaga.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.168
9.801
113
No, vsekakor je profi BT naprava boljša za prostoročno govorjenje kot neka navigacija, tako da bi ostal kar na BT napravi...

sad

Guru
24. avg 2007
21.168
9.801
113
Citat:
Uporabnik Breyton pravi:
Kupil tole in do zdaj zelo zadovoljen :

V službenih vozilih pa uporabljamo nekaj takega kar je tudi prenosljivo med avtomobili.
A ti dve omogoačata hkratno povezavo dveh telefonov? Namreč nikjer ni to navedeno.

Edit, že videl, da minikit to omogoča, ta drugi pa ne...

Nazadnje urejeno:

sad

Guru
24. avg 2007
21.168
9.801
113
Citat:
Uporabnik krimec pravi:
Minikit slim do 5 telefonov. Jaz sem jih imel tri naenkrat. Dela zadovoljivo.
Definiraj zadovoljvo: predvsem negativne stvari. Hvala.

sad

Guru
24. avg 2007
21.168
9.801
113
Evo, kupljena Jabra Cruiser2, pa da vidimo kako se bo zadeva obnesla. Čeprav tele zadeve za na senčnik mi gredo rahlo na živce, ker bo direkt zraven moje glave. Torej glede sevanja nisem ravno nekaj naredil.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
No ja, jaz vseeno menim, da si naredil super nakup. Toliko stvari seva okoli nas pa se sploh ne zavedamo. Že router soseda je nekaj, kar se sploh ne zavedamo in smo izpostavljeni dnevno
smile-1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.168
9.801
113
Prve izkušnje (popolnoma nerelavantne
smile-1.gif
):
Navodila so prevedena res za bruhat.
Zadeva ima še FM oddajnik, tako da predvajanje muzike na avtoradio deluje BP. Zvok je zgolj soliden (kot bi poslušal AM frekvenco). Dva telefona se sparita popolnoma BP in delujeta hkrati. Zadeva lepo preklaplja med klici med telefonoma. Kakovost zvoka pa še nisem uspel preverit. Javim naknadno. Drugače pa za 65 EUR ne izgleda slabo. Fajn je, da gre v sleep, če pozabiš slučajno zadevo izključit.
Nerodno pa je seganje k vzglavniku za kontroliranje. Bolj udobno bi bilo bilo (in varno verjetno tudi), če bi imel komande kjer drugje.

tdi

Fizikalc
7. dec 2011
1.693
11
38
Kupi Parrot Minikit, ne bo ti žal.Uporabljal sem osnovnega, doma sem ga napolnil, v avtu zataknil za vetrobranski senčnik in to je to.Baterija mi je zdržala par dni, ker ni bilo veliko klicev, potem pa spet nafilat.V redu zadeva.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Prve izkušnje (popolnoma nerelavantne
smile-1.gif
):
Navodila so prevedena res za bruhat.
Zadeva ima še FM oddajnik, tako da predvajanje muzike na avtoradio deluje BP. Zvok je zgolj soliden (kot bi poslušal AM frekvenco). Dva telefona se sparita popolnoma BP in delujeta hkrati. Zadeva lepo preklaplja med klici med telefonoma. Kakovost zvoka pa še nisem uspel preverit. Javim naknadno. Drugače pa za 65 EUR ne izgleda slabo. Fajn je, da gre v sleep, če pozabiš slučajno zadevo izključit.
Nerodno pa je seganje k vzglavniku za kontroliranje. Bolj udobno bi bilo bilo (in varno verjetno tudi), če bi imel komande kjer drugje.

Dobra cena, kje si ga dobil za ta denar?

sad

Guru
24. avg 2007
21.168
9.801
113
Še malo izkušenj. Vse pozitivno razen tega, da zvočnik nenormalno hrešči, tako da gre zadeva po dopustih na servis. Pa da vidimo poprodajno podporo...