Prenos telef. imenika z motorole v3 na nokio 6234

4. jun 2008
328
0
16
Oberkrain
Okej nism lih geek, in ne znam (beri=se mi ne da rocno) prenest imenika iz v3 na N6234. Kaksen nasvet, kako najlazje oz. najhitreje prenest imenik??

btw. preko racunalnika se z v3 ne morem vec povezat, ker mi ga ne zazna, ceprav baterijo pa polni
confused-1.gif

Sem ugotovil da sicer lahko preko bluetootha, ampak vsako stevilko posebej, je vseeno malce bolj natancno, kot pa ce bi sel pisat na roko in potem vsako cifro posebej vnasat..

Need help?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Kaksen Si.mobilov program ???

Nastavis oba telefona, da uproabljata Mobitelovo GRPS dostopno tocko, vstavis Mobitelovo SIM kartico, se prej registriras na moj.mobitel.si, na telefon dobis nastavitve, sinhrniziras podatke, potem pa postopek ponovis se z drugim telefonom (ga registriras, dobis nastavitve na telefon...) ...

Garfield

Pripravnik
19. avg 2007
223
0
16
Kaj pa, če bi imenik skopiral na SIM-kartico, potem pa prenesel v drug telefon

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
To je pa najslabsa varianta
smile-1.gif
... Ker ponavadi naredi celo štalo ... sploh ce izkoriscas vse prednosti imenika v mobilniku (vec podatkov pod enim zapisom) in ce imas vec zapisov, kot jih lahko shranis na SIM kartico ...

Jaz to ponavadi naredim preko Outlooka...

4. jun 2008
328
0
16
Oberkrain
sim-kartica lahko shrani samo 120imen, imam jih pa nekje 300+...

@Jest: daj bot faca, pa meni telebanu razlozi kako nastavim Mobitelovo GRPS dostopno tocko, na v3 in N6234.. Tnx big time..

Mirror

Pripravnik
29. okt 2007
273
0
16
Za gprs nastavitve pokličeš posamezen klicni center pa ti jih pošljejo. Lahko pa uporabiš tudi tole v kolikor se ti ne da nastavljat posameznih gprs povezav.
grin1.gif