Prenos številke

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Ker mam eno zadevo v teku, pa še nisem dobil obvestila o datumu prenosa številke me zanima, kdaj moram dobiti obvestilo, da bo izveden prenos? Vložil sem jo 23.4. preko faksa in pošte, tako,da so jo morali dobiti najkasneje 24.4. po pošti. Gre pa se iz naročnine na predplačniški paket. Račun je zraven.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
bodi bolj specifičen da bomo vedli vsaj o katerih operaterjih je govora,...
na splošno pa : ko bo prišla dokumentacija do izvajlca jo bo obdelal in ko bo potrdil še stari operater dobiš sms z datumom.

l.p. b

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
prenos številke in prehod iz postpaida na prepaid sta dve različni zadevi.
za drugo ne rabiš imet datuma prenosa
rolleyes-1.gif

b

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Ne. Iz S! naročnina na Mmobil.
Me zanima, če bo šlo. Na Halo menda ni možno.
Če pa ne bo, gre pa okoli riti v žep
evil.gif

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
Ne. Iz S! naročnina na Mmobil.
Me zanima, če bo šlo. Na Halo menda ni možno.
Če pa ne bo, gre pa okoli riti v žep
evil.gif

To pa ne gre, ker MNP med S! in Mmobilom ni mogoč ....

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Zakaj pa gre med M@ in Mobijem?
Če pač ne bo šlo, gre pa na Izi, pa potem na Mmobil.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
kot sem ti napisal že zgoraj je razlika med prenosom številke med operaterji in prehodom prepaid na postpaid.
prehodi iz simobila na m mobil so mogoči le tako da številko preneseš k drugemu operaterju in nato na m mobil.
prehoda post 2pre paid sistem zaradi tehničnih preprek zaenkrat ne omogoča.

l.p. b

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Pri Mobitelu gres komot iz naročnine na mobi sistem.

A Simobil še ni prišel tako daleč?

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
pri si.mobilu komot preneseš denar iz prepaida na postpaid,...
A mobitel še ni vzel tega?

ni vse tako enostavno kot si ti predstavljaš in ker ne poznaš zadev,...

b

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Misls?
smile-1.gif

Niso uporabniki krivi za slabo opremo in kader
grin1.gif

Ti je borovnica lepo povedal pri M@ pa če narediš prehod iz pre na post paid ti pa pojejo denar ker ga ne znajo prenest na naročnino, Si ti pa lepo vese denar prenese na naročnino v obliki dobropisa tako da nebi o tem kdo ima sposoben/nesposoben kader in kdo ima gnilo/negnilo opremo

godfather

Fizikalc
8. nov 2007
507
71
28
širne planjave Dolenjske
Citat:
Uporabnik ArmanI pravi:
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Misls?
smile-1.gif

grin1.gif

Ti je borovnica lepo povedal pri M@ pa če narediš prehod iz pre na post paid ti pa pojejo denar ker ga ne znajo prenest na naročnino, Si ti pa lepo vese denar prenese na naročnino v obliki dobropisa tako da nebi o tem kdo ima sposoben/nesposoben kader in kdo ima gnilo/negnilo opremo

lej fant, pri M@ je že od začetka MOBIja v splošnih pogojih M@ napisano in navedeno, da pri prehodu iz predplačniško v plačniško razmerje ne preneseš dobroimetja....kaj ti tukaj ni jasno??to ni stvar opreme in znanja, temveč poslovne politike podjetja

glede prehoda iz S! naročnine na Mmobil pa je po mojih info težava v njihovem sistemu, nihče ni rekel da v ljudeh, samo traja......

tako da ker si mladi nadebudni Orto-šmokljan, ni treba vedno v vseh postih nabijat čez M@....ker ne poznaš ozadja
cool-1.gif

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.543
297
83
Citat:
Uporabnik godfather pravi:
Citat:
Uporabnik ArmanI pravi:
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Misls?
smile-1.gif

grin1.gif

lej fant, pri M@ je že od začetka MOBIja v splošnih pogojih M@ napisano in navedeno, da pri prehodu iz predplačniško v plačniško razmerje ne preneseš dobroimetja....kaj ti tukaj ni jasno??to ni stvar opreme in znanja, temveč poslovne politike podjetja

glede prehoda iz S! naročnine na Mmobil pa je po mojih info težava v njihovem sistemu, nihče ni rekel da v ljudeh, samo traja......

tako da ker si mladi nadebudni Orto-šmokljan, ni treba vedno v vseh postih nabijat čez M@....ker ne poznaš ozadja
cool-1.gif

a ti pa poznaš ozadnje vsega tega..dej nehi prodajat prazne slame...
evil.gif

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Citat:
Citat:
Uporabnik ArmanI pravi:
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Misls?
smile-1.gif

grin1.gif

cool-1.gif

A pri S! pa ni od začetka navedeno da iz Post ne gre na Pre? Tudi tukaj je potem poslovna politika....

OK skratka samo tole ti sporočam ....
hysterical-1.gif

Pa še veliko takih Orto Smart informacij ti želim ki so izmišljene
smile-1.gif
"glede prehoda iz S! naročnine na Mmobil pa je po mojih info težava v njihovem sistemu"

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik ArmanI pravi:
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Misls?
smile-1.gif

grin1.gif

cool-1.gif

a ti pa poznaš ozadnje vsega tega..dej nehi prodajat prazne slame...
evil.gif

Če bi ga poznov nebi takih bedarij govoru
smile-1.gif