Prenos rute iz MapSource na Garmin

fec

Zelenc'
26. maj 2016
2
0
1
Pozdravljeni,
sem novi tukaj, in se zabavam s svojim starim garminom 350, problem pa je sledeči :
Naredim ruto v Mapsource , in ko jo prenesem na garmina, ta naredi pot tako ko je v njem določeno, konkretno po najkrajšem času, in ne tako ko sem jaz naredil v mapsource!
Če pa ruto opremim z waypointi, naredi za vsaki odsek med njimi svojo ruto!
Kako ga 'prisilit' da upošteva moje želje?!
Lep pozdrav

I

Izbrisan uporabnik #488

Kateri garmin 350?

Ker mislim, da ne podpira uvoza rute...

Zato se ti pa to dogaja.

Sicer pa je zlato pravilo, da v napravi in na pcju uskladiš izogibanja in zemljevid in bo "ruta" enaka na obeh

fec

Zelenc'
26. maj 2016
2
0
1
NUVI 350, kupljen 2008...zgleda da bom moral kupit novega. Imaš kak nasvet?

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Iz Mapsourcea prenesi priljubljene točke v tega garmina, potem pa lepo vozi od točke do točke.

Prenos cele rute v Garmina podpira malo Garminov,
prenos sledi(dasi narišeš pešpot) iz Mapsourcea v Garmin pa kolikor vem ne podpira prav noben Garmin.

I

Izbrisan uporabnik #488

Podpirajo npr Garmin Oregon, Monterra itd...

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Teh ročnih Garminov ne poznam, na cestne pa sledi narisane v mapsourceu žal ne morem prenesti.

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.417
2.582
113
Predlagam uskladitev zemljevidov, izogibanja VSA - to že povedsno.
Poem Tyre - pazi na zogibanja, n pošlješ narejeno ruo v Garmin.
Preverjeno, tako rešil potovanja z rutami v zadnjih 2 letih.

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
O vseh cestnih je govora.

Kolikor vem niti v enega ni možno prenesti .GPX sledi narisane v Mapsourceu.

No preneseš v garmin jo lahko, samo prikazuje ti pa izključno sled iz current.gpx. tja mi jo pa ni uspelo nikoli dodati.

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Kolikor vem sem enkrat poskusil vse možne formate pa ni garmin prepoznal nobenega.

V glavnem bi rad v mapsourceu narisal neko sled, jo prenesel v garmina in bi bila potem ta sled v garminu tudi vidna.

Iz cestnega Garmina v mapsource gre brez vseh težav, v obratni smeri pa žal še nisem našel rešitve.

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Po moje bi šlo z BC še težje saj imajo vse samo še poslabšano.
frown-1.gif

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Po moje se narobe razumeva.

Ne iščem prenosa rute(torej vnosa poti, kjer bi se rad peljal), kot pri modelu 1490.

Jaz bi rad prenos SLEDI.
Da bi v MS nekaj narisal-recimo kje bi rad šel po gozdu/travniku/brezpotjih in bi mi potem garmin kazal sled, kot, da sem tam že nekoč hodil, čeprav dejansko nisem še nikoli.
Enostavno bi se samo držal prenešene sledi in bi točno vedel kam me bo pripeljala.

Sem pa ta garmin 1xxx prodal, tako, da ne morem stestirat.