Prenos NBA All Stars 2009?

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.564
36
48
41
Ljubljana
Še kdo poleg šport tv prenasa all stars weekend? ker glede na to, da imajo prenos od 2.30 do 5, se mi zdi, da ne bodo pokrivali celotnega vikenda (trojke, zabijanje, itd...)..

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik sergio pravi:
Še kdo poleg šport tv prenasa all stars weekend? ker glede na to, da imajo prenos od 2.30 do 5, se mi zdi, da ne bodo pokrivali celotnega vikenda (trojke, zabijanje, itd...)..

saj tega nihče ne prenaša celega, torrenti drug dan bojo meli vse pokrito, ker ta allstar game so tako razvlekli že na tri dni

sergio

Fizikalc
21. jul 2007
2.564
36
48
41
Ljubljana
So prenasali na Sport TV..vcerja je bilo tekmovanje v trojkah, v zabijanju, v skills challenge-u ter v tistem ko po 3-je mecejo, danes pa bo tekma.

Prijetno presenecen
smile-1.gif

Edino kukovica vsake toliko malo mimo ustreli...sploh ni pogruntal, da se je Nate Robinson oblekel v zelen dres, zelene superge ter imel zeleno žogo, ker je bil kao Kryptonate, saj je zabil preko "Supermana"
smile-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik sergio pravi:
So prenasali na Sport TV..vcerja je bilo tekmovanje v trojkah, v zabijanju, v skills challenge-u ter v tistem ko po 3-je mecejo, danes pa bo tekma.

Prijetno presenecen
smile-1.gif

Edino kukovica vsake toliko malo mimo ustreli...sploh ni pogruntal, da se je Nate Robinson oblekel v zelen dres, zelene superge ter imel zeleno žogo, ker je bil kao Kryptonate, saj je zabil preko "Supermana"
smile-1.gif

to si js tud nism prišu gr, sm gledo lih posnetek - sem mislo da je zelen zato ko je vse Sprite sponzor...

pol je pa takoj jasno zaka je fernandez izpado pa dobo howard 100 pik v kvalifikacijah