Prenos kontaktov HTC TATTOO to DESIRE HD

Horse

Zelenc'
9. jul 2008
8
0
1
V obupu se obračam na vas...

Že kar nekaj časa telovadim z obema telefonoma, pa mi nikakor ni spelo prenesti kontaktov iz svojega starega HTC Tattoo-ja na novega Desire HD-ja.

Predvsem imam težavo, spraviti kontakte iz Tattoo-ja v Gmail. Nekaj se je hotelo dogajati, pa več kot 40 (večinoma dupliciranih) kontaktov ni uspelo pretočiti na Gmail.

HTCsync tudi ne zazna kontaktov oz. pod zavihkom "ljudje" je opcija "sinhronizacija" zamrznjena.

Kakšna ideja?

Hvala že vnaprej!

darlev

Fizikalc
18. apr 2008
693
65
28
Ljubljana
Kot jaz vem ima Htc Desire HD v meniju opcijo TRANSVER DATA, ki je ubistvu neka opciji preko katere se lahko prenaša podatke iz starih telefonov na novega (imenik, sms in koledar).....

lp

Horse

Zelenc'
9. jul 2008
8
0
1
Drži, res ima to funkcijo, ampak ob zagonu le-te, HD odgovori, da je Tattoo preveč glup, da bi to znal...
uf-1.gif

darlev

Fizikalc
18. apr 2008
693
65
28
Ljubljana
Hm... pol pa najbolje če si naročnik zelenih da prineseš tega tvojga tattoja v katerikoli center pa ti tam brezplačno skopirajo podatke iz starega na novi telefon preko naprave UME...
smile-1.gif

Horse

Zelenc'
9. jul 2008
8
0
1
Hvala vsem za pomoč; med tem, ko so me možje v belem nalagali v avto, je sodelavcu uspelo preko Outlook-a pretočit podatke...
aplauz.gif

Še enkrat hvala!