Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Nikjer še nisem zasledil te teme. Imam adriaroute originalno in sem jo pred časom naložil na garmin. Ker mi na garminu primankuje spomina bi sedaj to rad prenesel na sd kartico. Ali je to sploh mogoče, če pa kdo ve kakšen je postopek pa prosim če mi opiše.
pod tem imenom je samo ena datoteka, a se mogoče imenuje druga kako drugače.
Sicer sem prenesel tisto eno in zadeva deluje.
Sedaj pa še eno vprašanje: če to sd kartico vstavim v drug garmin a bo tam delalo
Siser je pa tako:
img si naradil z MapSour s za tega garmina(ID), zato ga lahko kopiraš na na SD, isto vajo pač v celoti ponoviš. Fail je pač od mašince ne od SD. So pa tudi drugi načini. Beri,, beri in še enkrat beri forum, vse je že napisano, fantje so se zelo potrudili in napisali cele priročnike in to profesionalno. Vzeti si je potrebno kar nekaj časa.
Če imaš AR na PCju, označi karte in jih naloži na SD kartico. Iz Garmina jih pa potem zbrišeš.
Kako nalagati karte pa verjetno že znaš, če ti jih je uspelo naložit na Garmina...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.