Prenočišča (jahanje)

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Priporoča kdo kakšno domačijo, ki imajo konje, možnost jahanja. Zaželjeno je, da imajo prenočišča. Zaželjeno je tudi, da imajo relativno normalne cene, ker PULE imajo kar precej navito. Išče se nekaj cenejšega a vseeno na nekem nivoju.

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Mogoče tule,.. ranč Okorn stran ni bog ve kaj, tako da raje pokliči za informacije....potem pa poročaj, ker se tudi mi poleti odpravljamo tja pogledat
grin1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Ej, tole je pa kar zanimivo. Vsekakor za pogledat. Hvala, maš zvezdice.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Tista hiša Banovci je izjemno zamiva, samo je cena zelo nezanimiva, min. €150 na dan za dva je mojemu žepu zelo neprijazna cena, še posebej, ker jaz ne bom užival luksuza a vseeno jaz plačam
grin1.gif

Je pa definitivno vredno ogleda, mogoče celo bolj kot posestvo Pule, imam v glavi, hvala za idejo.

Brdo me pa ni kaj preveč potegnilo, cene si sploh ne upam predstavljat.

P.S.
Maš zvezdice.

B81

22. jul 2007
37.005
10.535
113
Povsod, kjer imajo prenočišča, je jahanje stvar dogovora med gosti.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Obiskal sem Sončno hišo v Banovcih. Nahaja se cca. 200m pred samimi termami Banovci. Tam je manjša tabla, ki označuje Sončno hišo, do tja pa pelje dober makadam. Parkirišče je urejeno.

Osebno sem spoznal lastnika in moram reči, da je zadeva fenomenalna. Mislim, da imajo cca. 5 apartmajev, vsak je z drugačno tematiko ter različno opremljen. Imajo tudi sobe, ki so namenjene družinam, otroci pa so deležni posebne postelje, otroških aktivnosti, itd. Apartmaji so opremljeni v minimalističnem slogu. Apartmaji so popolnoma brez vrat, razen vhodnih. Prehod med spalnim delom ter samo kopalnico je popolnoma brez vrat. Sama kopalnica je narejena kot prostor za sprostitev. Vsebuje "đžakuzi".

Spodaj v pritličju se najde chillout lounge s pokritim prostorom ter zunanjim odkritim prostorom. Zunanji del vodi v savno (na voljo sta finska, infra ter še ena posebna katere se ne morem spomniti). Na voljo so razno razni kotejli.

Na voljo je samo nočitev z zajtrkom. Po dogovoru pa organizirajo kosila ter večerje v bližnjih domačijah, ki so tudi na visokem nivoju.

Jahanje konjev se organizira po dogovoru, za ceno ne vem, ker tega nisem urejal.

V recepciji sta 2 luštni punci in sta res ustrežljivi.
smile-1.gif

Lastnik je mladi poba in ima žilico za svoj posel. Vsekakor priporočam obisk. Benady vsa čast za idejo.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
v Pulah sm biu in je res zlo lepo tam. konji ful ful lepi, okolje lepo, apartmaji dobro urejeni in pa še zlo na samem je to. cene pa mislm da so res visoke.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
evo še par slik
cheer.gif

vse slike so posnete na isti dan, se je pa vreme spremenilo iz super lepega v zlo slabega. ampak na srečo brez dežja