tuki ti dam prou. pri starem avtu sem enkrat placala za toco pa me je izucl. pr tanovem kasko lepo in prou nasmejana pridem na zavarovalnico, ker ti ga spedenjao da je k nov!Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
BMK za točo, za take stvari je kasko in niti pod razno ne mislim skakati po dvoriscu s kaksno prevleko...naj ga stolče...ga bojo že popravili
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
aja zakaj pa potem agent lansko leto o tem ni vedel nic, ko sem hotel twingota zavarovati z obveznim zavarovanjem in samo še proti toči? nobene kombinacije slabo vreme, deska na streho, vandalizem in podobno.
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
ce komu pride prav, zavarovalnica triglav ima po novem opcijo zavarovanja avtomobila proti toci brez komplet kaska. se pravi lahko vzames najbolj golo obvezno zavarovanje + proti toci cca. 90eur.
Citat:
Delno kasko zavarovanje lahko sklenete tudi brez sklenitve splošnega kaska, razen kombinacije K. S kombinacijami delnega avtomobilskega kaska lahko zavarujete vozilo pred naslednjimi nevarnostmi:
* B – naravne in elementarne nesreče: krita je škoda, ki nastane zaradi nevarnosti iz drugega sklopa splošnega kaska;
.
.
.
2. sklop splošnega kaska:
naravne in elementarne nesreče: požar, potres, direktni udar strele, nenadno zunanje toplotno in/ali kemično delovanje, eksplozija - razen jedrske, vihar, toča, snežni ali zemeljski plaz, poplava, hudourniška ali visoka voda;
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
aja zakaj pa potem agent lansko leto o tem ni vedel nic, ko sem hotel twingota zavarovati z obveznim zavarovanjem in samo še proti toči? nobene kombinacije slabo vreme, deska na streho, vandalizem in podobno.
Citat:
nobene kombinacije slabo vreme, deska na streho, vandalizem in podobno.