prekinitev naročniškega razmerja si-mobil.

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.389
57
48
Republika Prlekija
Mi prosim lahko kdo pomaga, kolikšno kazen bi moral plačati za prekinitev naročniškega razmerja pri SI-mobilu sklenjenega 05.09.2007?

Telefon je bil vzet SonyEricsson K550i za 100 Eurov, vezava 24 mesecev.

prosil bi za pribljižno točen znesek.nikjer na spletni strani od simobila ne najdem tega.

Nazadnje urejeno:

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Poglej na aneks. Ne vem, kako mate to naštiman, da po 2 mesecih ne neajdete dokumentov
uf-1.gif

Pač plačaš razliko med polno ceno in subvencionirano. Predvidevam da ene 150 €.
Lahko jih pa pokličeš na 040404040, pa ti bodo povedali. Bo najhitreje.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
pokličeš v klicni center in sistem izpljune znesek na današnji dan, jutri bo že drug,...

l.p. b

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.389
57
48
Republika Prlekija
zdravo, glihkar klical na si-center, pa mi je rekel, da je znesek prekinitve neglede kak dolgo mam naročnino 166,92 eura.
od kod mu ta znesek nevem, ampak ok.

pa sem mu rekel, da sem komaj 3 mesece naročnik pa da naj preveri, pa je preverjal in spet prišel do tega zneska 166,92 eura.

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Še enkrat - na aneksu imaš točno številko, ki jo plačaš ob predčasni prekinitvi. Nisem veliko falil
evil.gif

S! ima ponavadi fiksen znesek, ne glede na to, kdaj prekineš. M@ pa zmanjšuje ta znesek.
Če greš drugam, je verjetno najcenej, da ne prekineš predčasno, ampak le skenslaš opcijo mobilni (zastonj), nato plačuješ naročnino in narediš kakšen klic v S!, ki je drugje občutno dražji.

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
Še enkrat - na aneksu imaš točno številko, ki jo plačaš ob predčasni prekinitvi. Nisem veliko falil
evil.gif

S! ima ponavadi fiksen znesek, ne glede na to, kdaj prekineš. M@ pa zmanjšuje ta znesek.
Če greš drugam, je verjetno najcenej, da ne prekineš predčasno, ampak le skenslaš opcijo mobilni (zastonj), nato plačuješ naročnino in narediš kakšen klic v S!, ki je drugje občutno dražji.

Tudi pri S! se glede na število dni zmanjšuje pogodbena kazen....

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Kazen se zmanjšuje pri predčasnem nakupu novega telefona. Če pa popolnoma prekineš pogodbo, pa kolikor vem, tega ni. Je pač tisti znesek, ki je na aneksu.

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.542
297
83
Citat:
Uporabnik Karakala pravi:
Mi prosim lahko kdo pomaga, kolikšno kazen bi moral plačati za prekinitev naročniškega razmerja pri SI-mobilu sklenjenega 05.09.2007?
Telefon je bil vzet SonyEricsson K550i za 100 Eurov, vezava 24 mesecev.

prosil bi za pribljižno točen znesek.nikjer na spletni strani od simobila ne najdem tega.

In kakšen je razlog da hočeš prekinit naročnino pri si.mobilu..??

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
Kazen se zmanjšuje pri predčasnem nakupu novega telefona. Če pa popolnoma prekineš pogodbo, pa kolikor vem, tega ni. Je pač tisti znesek, ki je na aneksu.

v njegovem primeru se zmanjšuje.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Tako, zato ker je sklenil naročnino po 1. maju, takrat pa vem da so spreminjali nekaj pri pogodbeni kazni.

lp

Nazadnje urejeno:

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
ker ni računice za kaj?
zaenkrat jih bolj malo poznam kjer gre ravno računica skoz,...
lahko malo bolj na široko?

l.p. b

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.389
57
48
Republika Prlekija
premalo si-mobilovcev poznam, če mam samo 2 v imeniku, ki imata si-mobil.
pa sej vseeno no, sej mogoče bom pustil naročnino, pa plačeval teh 20 mesev še.....

brez zamere.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
ni nobene zamere,...
kateri paket boš uprabljal sedaj oz. katerega imaš na simobilu?

b

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Pa se ti splača cenovno gledano prekiniti naročniško razmerje in se vezati pri drugem operaterju? V bistvu pri drugem operaterju potem za vezavo 1 leta plačuješ "virtualno" 13,6 € na mesec zaradi prekinitve naročniškega razmerja s simobilom...razlika med ceno mobitela in simobila za klic v mobitelovo omrežje se mi v tem slučaju zdi premajhna. Edino če ne vidim nečesa, kar vidiš ti?

LP

Alisha

Pripravnik
8. nov 2007
36
0
6
Citat:
Uporabnik Karakala pravi:
premalo si-mobilovcev poznam, če mam samo 2 v imeniku, ki imata si-mobil.
pa sej vseeno no, sej mogoče bom pustil naročnino, pa plačeval teh 20 mesev še.....

brez zamere.

A si mislil prestopit na kakega drugega operaterja...Mobitel ali Tuš Mobil?