Prejete SMS-e ne odpre

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Na spisku prejetih SMS če hoče uporabnik odpreti, se prikaže okence "Odpiram..." in se nič ne zgodi.
Probal nekaj starih sporočil zbrisati, ne pomaga.
Žal se ne spomnim kaki telefon je, verjetno neka Nokia. (ni moje)

Se komu kaj sanja, kaj bi bilo?

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
izklop/vklop telefona?

gre mogoče za MMS sporočilo pa je preteklo že 72h od prejetega sporočila in se ga v tem času še ni naložilo?

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
auuuuu, se posipam s pepelom...

če ne pomaga izklop/vklop telefona, lahko probaš še telefon prkuplat na komp pa prek ovi-ja odpret sms...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
auuuuu, se posipam s pepelom...

če ne pomaga izklop/vklop telefona, lahko probaš še telefon prkuplat na komp pa prek ovi-ja odpret sms...

OVI dela samo z Nokiami... on pa je napisal, da se ne spomni, za kateri telefon je slo
smile-1.gif

Poskusi naj dat kartico v drug mobilnik ... in tam proba odpret ...

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
poglej njegov prvi post kjer je napisal da je vrjetno neka Nokia, zato sem mu napisal tudi to rešitev... vem da je ovi samo za Nokije...

če je SMS shranjen na telefonu odpade slednje, če pa ima nastavljeno shranjevanje na SIM pol pa je smiseln predlog...

LaUros

Pripravnik
13. feb 2008
327
0
16
Ljubljana
Oh, really
bonk.gif

Nisem ze dolgo dolgo casa zasledil telefon, ki bi karkoli pisal na SIM kartico. Imenik/SMS/MMS/slike/zvoki, vse gre na interni flash/kartico.

Glede problema pa bi probal se ponovno vstaviti pomnilnisko kartico, ce se sporocila shranjujejo nanjo - vcasih se zna premakniti. A ker SMS dela? Galerija?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik LaUros pravi:
Oh, really
bonk.gif

Nisem ze dolgo dolgo casa zasledil telefon, ki bi karkoli pisal na SIM kartico. Imenik/SMS/MMS/slike/zvoki, vse gre na interni flash/kartico.

Glede problema pa bi probal se ponovno vstaviti pomnilnisko kartico, ce se sporocila shranjujejo nanjo - vcasih se zna premakniti. A ker SMS dela? Galerija?

Potem pa slabo poznas telefone...
evil.gif

Sem probal, preden sem to napisal... In SMSi prejeti na Nokii C5 (se mi zdi, da ta mobilnik ni star 5+ let) in ko sem SIM kartico dal v Samsunga, sem lahko prebral zadnje SMSe ... Prav tako je slo obratno... ko sem vstavil SIM iz Samsinga v Nokio... sem tudi lahko prebral zadnja sporocila ...

Ne bom dal roko v ogenj za mobilnike z Android OS (bi moral prej probat)... vem pa da recimo pri iPhone-u ni tako... ker ta pa nic ne shranjuje na SIM ...

In ja... vse ostale vsebine pise ponavadi primarno v pomnilnik telefona... pri SMSih pa je to ocitno se vedno izjema ...