Prehod na trojček

mare92

Pripravnik
17. avg 2007
941
0
16
Ljubljana
Pozdravljeni!
Trenutno imam doma Telemachovo kabelsko televizijo in Amisev adsl internet...
Hotel sem iti na trojček pri AMISu, pa so mi sporočili, da bi na tej lokaciji imel le 2 televiziji, imam pa 3, tako da to odpade.
Potem pa sem slišal, da gre pri Telemachu vse skupaj preko drugih kablov in tukaj omejitve ni. Je to res(sem totalen laik)?
Kaj je razlika med Video trojčkom in Digitalnim trojčkom 3.0?
Je Telemach zanesljiv, kako ste kaj zadovoljni z vsem skupaj(izpadi interneta, programska shema, telefon deluje kot mora?)?
Hvala
grin1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Pri kabelski obdržiš vse dosedanje TV kable, le na eni vtičnici ti vgradijo novo (če je starejša) in imaš zraven en izhod za internet.

Ko sem bil še nonstop v MB je bil Telemach zelo zanesljiv, izpadov interneta praktično ni bilo, izpadi TV pa so bili še bolj redki.

Ne vem pa kako je zdaj s temi karticami za TV, včasih jih ni bilo. Se mi zdi, da zdaj dobiš 2 brezplačno, več pa je potrebno plačat. Ampak če boš ostal na analogni TV se ti tak nič ne spremeni.

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Da, Telemach ima svoje ločeno omrežje - optično koaxialno, ki vzporedno s Telekomovo parico in Amisom.
Video trojček napram trojčkom 3.0 vsebuje še videoteko. Smatram, da to ni najnujnejša storitev, zato kar poglej samo za trojčki 3.0
Storitve delujejo.

B81

22. jul 2007
36.798
10.396
113
Trojček dela bolj ali manj odlično (L+). 3 TV na digitalni in ena na analogni, 13 mb net, telefon... res pa je, da tu pa tam kak program ne dela in je treba malo odklopit iz elektrike... Za to krivim sprejemnik, ker meni na novem TV dela vse.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Citat:
Uporabnik mmx pravi:
Da, Telemach ima svoje ločeno omrežje - optično koaxialno.

Kakšno omrežje pa je to? Ali si mislil optično IN koaksialno?

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.514
6
38
Jernej: med mesti, kraji in med ulicami imaš optiko, od tam (optični NOD) pa gre koax do končnega uporabnika.