Prehod iz mobitela k simobilu (prvi račun)

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Prešel sem iz mobitela k simobilu in dobil dva računa, torej od mobitela in simobila, vendar mislim da nekaj ni vredu. Ko sem vprašal na simobilu glede časa in glede porabljenih minut mi je prodajalec rekel, da se to obračuna pri računu. Ampak temu ni tako...

Torej, simobil me je vklopil 7. julija, torej sem na mobitelu bil še vključno s 6. julijem.
Mobitelov račun sedaj zajema naročnino od 1.7 do 31.7 - te naročnine jaz ne bi smel plačati, ker je nimam več.

Stroške bi mi morali odbiti, tako seveda mislim jaz... je res?

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Mobitel računa naročnino od prvega do prvega v mesecu in v tem času si bil pri njih aktiven zato so ti izdali račun s polno naročnino. Naslednji mesec pa boš predvidoma dobil poračun v minus,..
Simobil ti je poslal račun od datuma aktivacije do prvega cikla + naročnina za mesec dni naprej,.. naročnina ne bo npr. 10€ za orto u nulo ampak 10€ + del od vklopa do cikla,..

naj me za mobitelov del kdo popravi če sem se zmotil,..

b

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Mislim da se jim moraš kar sam javiti na oddelek bonitet in izterjav.

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
Mobitel računa naročnino od prvega do prvega v mesecu in v tem času si bil pri njih aktiven zato so ti izdali račun s polno naročnino. Naslednji mesec pa boš predvidoma dobil poračun v minus,..
b

A mi bodo potem denar nakazali nazaj?
grin1.gif
Oziroma mi bodo potem to obračunali na Simobilovem računu naslednji mesec? Verjetno se bom res moral oglasiti kar na Mobitelu...

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
V temi "Novo pri Mobitelu" je bilo omenjeno, da moraš poklicati na center za reklamacije in boš dobil povrnjen znesek. Če boš čakal na avtomatično vračilo, boš čakal v nedogled...