včasih se mi moj prenosnik (MacBook Pro, 13", 2.53 c2d) precej segreje - najprej sem sumil pač slabše hlajenje, ko ga imam v naročju, zdajle, par minut nazaj pa sem ga imel prosto na mizi in sem prvič do sedaj opazil, da se je temperatura procesorja dvignila nad 95 stopinj ... prej tega nisem nikoli opazil, tokrat je bilo to prvič, a glede na to, da se mi je, preden sem dodal SMC Fan Control, prej kar dostikrat zdel podobno vroč, se je to že znalo dogajati.
skratka, preko omenjenega programa sem potem navil hlajenje do konca (6200 RPM) in temperatura je kljub 100% obremenjenem procu padla takoj na 80 stopinj, sedaj je na 75 in ne gre čez. ampak če ga sam ne bi dvignil, bi gotovo šla verjetno tudi čez 100 stopinj. so krivi vroči dnevi (čeprav zdajle baš še ni tko zlo vroče), ali kaj drugega, servis klicočega?
skratka, preko omenjenega programa sem potem navil hlajenje do konca (6200 RPM) in temperatura je kljub 100% obremenjenem procu padla takoj na 80 stopinj, sedaj je na 75 in ne gre čez. ampak če ga sam ne bi dvignil, bi gotovo šla verjetno tudi čez 100 stopinj. so krivi vroči dnevi (čeprav zdajle baš še ni tko zlo vroče), ali kaj drugega, servis klicočega?