Predvajalnik za filme na compu? Vlc ploblem

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik 3287
  • Začetni datum
I

Izbrisan uporabnik 3287

Imam problem. Dolocene filme mi vlc enostavno prekine predvajati, ko zelim naloziti podnapise. Sem nalozil zadnji update za vlc in zadeva se ni spremenila. V cem je problem? Kaj bi lahko dal na comp namesto vlc-ja? Free po moznosti. Hvala. Lp

Alijen

Fizikalc
25. jan 2009
1.343
5
38
V goricah
Gom player
wink-1.gif

I

Izbrisan uporabnik 3287

Hvala. Bom dal oba na comp. Se komu sanja zakaj mi vlc to pocne?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
hm... men je to čudno... men res vlc špila skoraj 95% brez problemov. pravtako mi nikoli ni zablokiral ob podnapisih... mogoče je kej s podnapisi narobe? kje dobivaš filme? partis?

I

Izbrisan uporabnik 3287

Saj je tudi meni prebavljal vse do pred kratkim. Tudi partis. Najbolj cudno mi je, da je predvajal nek film normalno par dni nazaj, vceraj pa ga je vrgel ven (sem probal dvakrat, ce bi bila fora z novimi filmi in podnapisi). Vlc sem imel verzijo 1.9. X, dal gor 2.0.4, nato se 2.0.5. Vse se obnasajo enako.

I

Izbrisan uporabnik 3287

Ce so podnapisi "zapeceni" deluje normalno. Ce jih je potrebno dodati (ne glede kako so poimenovani), pa vlc prekine in se samodejno zapre.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja no, pa jih probaj enako naslovit, pa da vidimo če bo vseeno blokiral... sej to je 5 sekund dela... C/P iz imena filma...

I

Izbrisan uporabnik 3287

Ni problem probat. Bolj me muci, da je isti film enkrat normalno predvajal, zdaj pa ne.

gugu

Zelenc'
16. dec 2012
7
0
1
Imaš mogoče filme na kakem zunanjem disku ali NASu? Lahko da je problem v mreži.