Predstavitev orodja za vodenje računovodstva

mladi_podjetnik

Pripravnik
25. apr 2009
31
0
6
Obišči stran
Zavod mladi podjetnik vas v sodelovanju s SAOP vabi na brezplačno predstavitev programa za vodenje poslovanja podjetja in vodenje računovodstva - miniMAX. V dobrih dveh urah bomo spoznali vse prednosti tega programa, hkrati pa tudi to, kako potekajo konkretni koraki dela z miniMAXom.

V osnovi gre za program za vodenje računovodstva, ki pa nam obenem pomaga pri poenostavitvi ter hitrejšemu opravljanju "dnevnih" opravil podjetnika, kot so:
- izdajanje ter posredovanje računov, predračunov ter ponudb,
- izdajanje in obračunavanje potnih nalogov ter kilometrin,
- spremljanje plačil računov in njihovo zapiranje,
- pošiljanje opominov morebitnim zamudnikom,
- omogoča nam natančno spremljanje poslovnega izida podjetja, kadarkoli in s kjerkoli, le da je prisoten splet.

Na izobraževanju, ki ga bo vodil Marko Češnovar iz SAOP bo dnevni red predstavitve programa naslednji:
- predstavitev produkta miniMAX in modela e-računovodstva,
- prednosti in koristi spletnih rešitev,
- izstavljanje in vnos prejetih računov,
- obračun plač in ostalih osebnih dohodkov,
- vnos bančnih izpiskov,
- pokazatelji uspešnosti poslovanja,
- način in delitev dela med podjetnikom in računovodskim servisom,
- povezljivost z ostalimi spletnimi rešitvami.

KJE IN KDAJ: 28. 4. 2010 ob 17.00, Poslovna stavba Poteza, Ljubljana

Več o dogodku in prijava

Patsy

Pripravnik
24. jul 2007
650
0
16
Celje
Tale program ni tako slab, ko sem bila jaz na predstavitvi je bil 50 eur/mesec, pa še sama bi morala vpisovati vanj, medtem, ko meni to računovodja 2x letno sam naredi za veliko manj + zraven poda še svoje izkušnje in znanje.

No thanks.

:)

igi

Guru
13. okt 2007
5.642
1.226
113
Celje
sem ga teestiral, pa sem se na koncu odločil za E-racune. So dosti cenejši pa meni program bolj sede....

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Citat:
Uporabnik Patsy pravi:
Tale program ni tako slab, ko sem bila jaz na predstavitvi je bil 50 eur/mesec, pa še sama bi morala vpisovati vanj, medtem, ko meni to računovodja 2x letno sam naredi za veliko manj + zraven poda še svoje izkušnje in znanje.

No thanks.

:)

Ne bom ocenjeval programa, ker sem se z njim srečal le bolj bežno. Je pa čudno, da v citatu, ki ga navajam trdiš ravno nasprotno kot v tisti drugi temi (tam nas je 3/4 oderuhov). Jeb*t ga.....cene so take, sprejmi ali pojdi dalje, ali naredi sama =)

Patsy

Pripravnik
24. jul 2007
650
0
16
Celje
Jaz ne delam samo s svojimi računovodji ampak tudi drugimi povezanimi s strankami. Ah brezveze ti kaj razlagat, če vidiš samo plat forumov.