Predrta napihljiva blazina za spanje

fantom20

Pripravnik
8. jun 2008
102
0
16
Imel sem eno super blazino za napihnit in spat gor, ki sem jo povecini uporabljal v sotoru. Bila je KING SIZE, velikosti zakonske postelje 180 x 200 cm. Zakon zadeva, spis gor super, kaj drugega pa tudi
smile-1.gif

Problem je ker se je malo razprla na enem "sivu", oz. ob sivu in jo je s prilozeno fliko nemogoce popraviti, ker je razpoka na takem cudnem mestu. Zdaj me pa zanima, ce slucajno obstaja kdo, ki take zadeve popravlja, oz kam naj grem kupit kaksen kit za to flikat? Imajo morda vulkanizerji kaksno magic zadevo za tako popravilo?

lp

izida

Pripravnik
30. avg 2007
30
0
6
Novo kupi, dobiš za 20 € ali manj, jih prodajajo tudi v Sparu in podobnih trgovinah (vsaj lani so jih).
Tega se ne splača popravljati. Meni se je predrla ravno na morju in seveda se nikjer ni dalo kupiti nove (Murphy
crazy1.gif
). Sem poskusila vse možno, od izolir traka, specialnega lepila, še lokalni vulkanizer se je nekaj mučil ... Ni da ni. Pa je v vsakem primeru spustila, potem še na dveh novih mestih, tako da je romala v kanto, spali pa smo potem na tleh seveda.
Tako da samo še en nasvet: vedno vzemi 2 blazini s sabo v kamp, eno za rezervo.

Baltazar

Pripravnik
17. sep 2007
955
0
16
Meni so pa te velike blazine groza za spanje, poceni narejene in hitro crknejo. Sem jo mel eno leto in nikoli več. Za šotor so veliko boljše "samonapihljive" variante, ki jih imaš polno po športnih trgovinah. Se lepše spi in zdržijo. Jasno so dražje, ampak na življenjsko dobo so sigurno cenejše od teh el cheapo velikih, ki jih moraš na 2 leti menjat.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.023
10.768
113
kod Džej-Zija
Se strinjam. Lepo nabaviš eno 5-centimetrsko samonapihljivo blazino in si zmagal/a. Na njej se spi mnogo bolje kot na raznih turbo maksimusih.

S57BMU

Pripravnik
7. sep 2007
643
10
18
Hmm,moje mnenje je pa ravno za turbo maximus
cheer.gif

Namreč,imamo le dvosobno stanovanje in ko pride žlahta za čez vikend je super zadeva,na tej king size kamot spita dva carsko.
Sam sem jo koristil v kampu,za vročne dni je še najboljša varjanta ker še najmanj zdržuje toploto.Da se zadeva na poškoduje je seveda potrebno dobro pregledati površino kamor se zadeva postavi.

Lp.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
ma ne se zajebavat z nekimi maximusi in podobnimi sranji ker to ni vredno pol pyzde mrzle vode. Se spi carsko gor ja (1 dan mogoče, poročaj po 2 tednih), doker ne spiš na pravi robi, potem komaj vidiš kaj je carsko. Razen tega jo grdo pogledaš pa je že luknja.
Zdaj za te lidl nevem kako so, sem pa lani se skeširal za samonapihljive v specializirani trgovini in mi ni žal niti eura, spolh ko pomislim koliko živcev mi je ta qurčevi maxumus požrl in kako sem 4 dni spal na trdem, ker to sranje ne gre flikat. Na tem pa se res spi carsko, skoraj enako kot doma na hudem jogiju. Zrolajo se skupaj in dajo v vrečko. priporočam! aja cena sitnica: 80€ za 1 osebo

fantom20

Pripravnik
8. jun 2008
102
0
16
Hmm kaj pa vem, meni so te kao cheap variante zelo OK. Prvic predvsem zaradi velikosti. Tisto kar dobim v camping trgovinah sem pa probal v igluju, pa se mi zdi manj udobno. Tale super size blazina 200x180 cm mi je zdrzala 3 leta in cca 40 noci spanja, takrat sem dal za njo okrog 10.000SIT se mi zdi.
Bom sel se malo pogledat v te specializirane trgovine, ker res je tecno, ce se ti na dopustu prepici.

hvala in lp

cat

Fizikalc
3. sep 2007
910
63
28
Ta samonapihljiva iz Lidla (mala oz enojna) ni vredna pol ku... sem kupil dve in spet kot že kolikokrat potrdil rek "malo denarja, malo muzike". Primerna mogoče za plažo, za spanje pa pozabi. Debela kvečjemu 2cm in ne 5, če jo dodatno napihneš pa dobiš iz nje blazino za plavanje.

Sem pred kratkim spal na tistih "tapravih" in takrat mi je postalo jasno zakaj stanejo toliko...

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
@drago
so delal, pa ne več, ker ima lidl to tedenske akcije in se potem linki spreminjajo

@cat
thnx za tale info. jst pa že bil žalosten, ker jih nisem več dobil. no če so res tako zanič, pol mi ni žal, da jih nisem kupil. sej pogledat sem jih šel na hitro, pa malih niso imeli več. Ker pa še nisem videl prave robe tut nisem mogel primerjat.