Predplačniška SIM-ka - kako do nove

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Telefon mi je padel v steno in simke že kak debel teden ne najdem.

Kupil si bi novo ampak bi rad obdržal številko, seveda certifikata in ostalih papirjev logično da nimam več.

Kako bi to uredil? Grem do operaterja, mu povem številko, kako je bilo stanje na računu, katera telefonska me je klicala ipd?

Kupil sem jo v tej akciji ki jo je imel simobil 5e in si dobil novo simko + 5e dobroimetja, a si moral bit že naročnik.

Beležijo komu so jo prodali? Če bi blo dovolj da gre moja z osebno tja in mi uredi stvar?

Izkušnje?

smejko

Pripravnik
9. jan 2010
260
0
16
Če nimaš ne stare SIM kartice ne Certifikata ni možnosti menjave SIM kartice.

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Hebomater pa taka lepa telefonska je bla.

Sn si mislo da bo tak.
frown-1.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Slikaj steno/sobo kamor si jo vrgel...morda dobimo kako idejo, kje bi bila SIMka
smile-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ko sem jo dobil (čisto naključno pač možnost je bla da jo dobim za 5e, pa sem jo vzel, če ne druga potelefoniram dobroimetje),
zato nisem niti neke pažnje polagal ker mi je blo vseeno, zdaj pa jo uporabljam za bolho ipd. in pride prav, sploh ko se
želiš izklopit in si dosegljiv samo za najbližje, sem všaltal to simko in problem rešen...

Zdaj pa takole...

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Slikaj steno/sobo kamor si jo vrgel...morda dobimo kako idejo, kje bi bila SIMka
smile-1.gif

Posesal sem celo stanovanje, odprl sesalec in razen 12 centov druga nisem našel
frown-1.gif

Si pogledal pri tisti, ki si jo ciljal, da ji ni kam v žep padla?
evil.gif

Ma ja, na Simobil, ne bodi tko nasilen, kot si očitno do svoje in se bo verjetno dalo vse urediti.

PS: mal moram drezat, ker sem mislil, da po kakšni gorski steni plezal.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
smile-1.gif

Posesal sem celo stanovanje, odprl sesalec in razen 12 centov druga nisem našel
frown-1.gif

Si pogledal pri tisti, ki si jo ciljal, da ji ni kam v žep padla?
evil.gif

Ma ja, na Simobil, ne bodi tko nasilen, kot si očitno do svoje in se bo verjetno dalo vse urediti.

PS: mal moram drezat, ker sem mislil, da po kakšni gorski steni plezal.

Nisem v babo vrgel nego v steno 180 stopinj stran od babe
smile-1.gif

Na temo:

Zanima me samo če mam kaj šans, ker simka ni bla kupljena na petrolu recimo ampak na njihovem centru,
kjer so samo naročniki imeli kupit simko + 5e dobroimetja za 5e, pa če to beležijo katera naročnina je kupla, katera ne...

borovnica veš kaj?

B81

22. jul 2007
37.617
10.911
113
Citat:
Uporabnik smejko pravi:
malxomX brez SIM oz. certifikata ne bo nič bo treba še 1000 povedat?

Dobro no, ni ravno tako.

@mx:

Sam sem imel predplačniško sim in to številko na službenih vizitkah. Jasno, izgubil gsm s kartico, na srečo pa sem prej imel narejen prevez na drugo številko in sem samo vsake toliko napolnik za 5 eur.

Nisem imel nič papirjev od tega, ker je stara 10 let, pa sem jim težil, da je to službena številka, pa da lahko preverijo klice in prevez na mojo številko, bla bla....v glavnem, če boš težil, jo boš dobil.
Sem pa šel v Europark in plačal 10 EUR in jo dobil.
Zdaj pa je spet ne najdem doma.