predolgo čakanje na operacijo

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
dali so me na čakalno listo za operacijo kolena ... čas čakanja je eno leto ... zdaj so mi poslali še info, da operacij trenutno sploh ne izvajajo in bom čakal še dlje
frown-1.gif
obup ... kaj naj naredim? rad bi šel najraje v avstrijo na operacijo ... kakšen je postopek? glede zavarovanja, povračila,stroškov ... skratka vse, kar moram vedeti.

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
ne.
ponovòo sem si strgal krizne vezi. so me dali na cakalno listo (1 leto), stopnjo imam hitro, po 5 mesecih od pregleda pa mi sporocijo, da operacij ne opravljajo in da se bo zadeva zavlekla. ne morem teci, delati pocepov ... nic
frown-1.gif

Je vseeno, ce grem kamorkoli v EU al moram striktno v SLO? ce grem v austrijo, kaksen je kaj postopek, da mi ne bodo na koncu rekli isto, kot so mi za magnetno. ker je bila v SLO cakalna doba 3 mesece, sem sel v Zagreb in so mi zatezili, da mi neka komisija ni tega odobrila in sem bil samoplacnik.

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
Evo ti sam veselo plačuj obveznega in PZZ....
Brez plave kuverte ne bo šlo.....

To so naši standardi...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik kripo pravi:
ne.
ponovòo sem si strgal krizne vezi. so me dali na cakalno listo (1 leto), stopnjo imam hitro, po 5 mesecih od pregleda pa mi sporocijo, da operacij ne opravljajo in da se bo zadeva zavlekla. ne morem teci, delati pocepov ... nic
frown-1.gif

Je vseeno, ce grem kamorkoli v EU al moram striktno v SLO? ce grem v austrijo, kaksen je kaj postopek, da mi ne bodo na koncu rekli isto, kot so mi za magnetno. ker je bila v SLO cakalna doba 3 mesece, sem sel v Zagreb in so mi zatezili, da mi neka komisija ni tega odobrila in sem bil samoplacnik.

Jebat ga. Čakal boš. Tudi če maš pod hitro, to pomeni samo za prvi pregled. Nato greš normalno v čakalno vrsto, če ni res nujno.

Jaz sem bil že vse zmenjen, pa imam veze, potem pa so v valdoltri naredili celo štalo glede čakalnih vrst in sem čakal leto in pol. No zdaj sem sicer prišel na vrsto, pa zaradi svojih obveznosti prestavil.

Je pač relativno nepomembna operacija, če nisi ravno profesionalni športnik. Zato se pač čaka.

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.532
68
48
Kranj
Pa si probal še kakšno drugo bolnišnico. Jaz sem imel za pregled meniskusa napotnico nujno pa me je po pregledu na Polikliniki v UKC uvrstil za operacijo na redno čakalno listo. Neki je omenjal leto dni čakanja
frown-1.gif

Sem šel z novo napotnico na Jesenice in je rekel ortoped, da me je treba čimpreje operirat. Sem bil čez 3 tedne na vrsti.
Me je pa tako bolelo, da noben Zaldiar in ostale protibolečinske tablete niso več prijele.

Nazadnje urejeno:

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.049
3.564
113
41
Lj
Pejd na ZZZS ter najprej zahtevaj nazaj svoj denar, ki si ga vplačal, ker ne zagotavljajo svoje storitve. Nato pa porabi ta denar in pojdi čim dlje od Slovenije na operacijo, kjer je možnost da ti zjebejo koleno dosti manjša.

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Poišči seznam čakalnih vrst po različnih bolnicah, ker so lahko dolge zelo različno...
zmaga.gif

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.294
23
38
Murska republika
Lep pozdrav iz bolnice Rakiæan kjer sem prestal operacijo na hrbtenici .V tej naši bolnici opravljajo tudi operacije na kolenu in kolkih. Poiskusi navezati stik z to bolnico. Lp .

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
hvala vam. tudi za zs. bom vse prveril in se za nekaj odlocil. res mi gre na zivce, ker ne morem nicesar delati. rad sem aktiven, tako da me vsak dan brezdelja ubija. ce grem pa teci, me pa potem 14 dni tako boli, da komaj hodim.

gloglo

Fizikalc
20. maj 2014
1.399
1
36
Kot je povedal eden, sanatorij je pravilna izbira.... Vendar denaranico vzemi sabo....
Vem iz prve roke...

Še enkrat to ti je vzajemnost in solidarnost!

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
včeraj na radiu Aktual slišal, da ena zavarovalnica ponuja nekaj na to foro, da greš lahko na zdravljenje tudi v tujino.

al posluš radio, al poklič na radio, pa ti povejo katera zav. oglašuje pri niih, al pa po googli:)

Nazadnje urejeno: