Ima kdo kakšno idejo kako se lotiti te težave?
Da mi kava z mlekom ne paše sem odkril že pred 15 leti in pač vedno pijem samo črno.
Od mlečnih izdelkov lahko uživam recimo sir medtem, ko mleko, jogurti ali smetana so pa katastrofa.
Najhuje je s smetano, ki pa se jo je težko striktno izogibati, ker v gostilnah jo dajejo skoraj v vse omake.
Se mi je zadnjič zgodilo v službi, da so bile za kosilo testenine z omako, kjer je bilo očitno precej smetane - šlo kosilo skozi mene v pol ure
.
Tudi npr. pri müslijih z jogurtom (že) opažam enako reakcijo?
Kakšna ideja kaj narediti?
Da mi kava z mlekom ne paše sem odkril že pred 15 leti in pač vedno pijem samo črno.
Od mlečnih izdelkov lahko uživam recimo sir medtem, ko mleko, jogurti ali smetana so pa katastrofa.
Najhuje je s smetano, ki pa se jo je težko striktno izogibati, ker v gostilnah jo dajejo skoraj v vse omake.
Se mi je zadnjič zgodilo v službi, da so bile za kosilo testenine z omako, kjer je bilo očitno precej smetane - šlo kosilo skozi mene v pol ure
Tudi npr. pri müslijih z jogurtom (že) opažam enako reakcijo?
Kakšna ideja kaj narediti?