Pravosodni A je to

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
mah naslov ni na novoju 24 kur. pravilen naslov bi bil "obsojonec nategnil sodnico in pravosodna policista"

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.209
3.572
113
Marlbor
To je toliko naključij, da človek najprej pomisli na to, kako je bilo vse skupaj konkretno nastavljeno oziroma vnaprej zrežirano.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik skala pravi:
mah naslov ni na novoju 24 kur. pravilen naslov bi bil "obsojonec nategnil sodnico in pravosodna policista"
Oz. 'Obsojenec ga je vtaknil v vrata in pobegnil'

maurice

Pripravnik
30. apr 2008
867
2
18
Mislim, da tu nobenega izgovora.
Fanta nista opravljala svojega dela.
Jaz bi jima dal knjižice.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.105
464
83
45
dolenska
Kriv bo PP, a sodniki in sodnice so to zahtevali že par let. Pa je bilo veliko upiranja iz strani PP. Kdo je bugec v sodni dvorani vemo. Nevem, zakaj so tko pametni, da če je obsojenec pripeljan vklenjen, da ni to brez razloga.
Pa da se mal spomnimo na pretekle dogodke. PP sam narobe kihne, mu že grozi drugo delovno mesto, disciplinska ali odpoved. Me zanima, če bo v tem primeru odpuščena sodnica.

Nazadnje urejeno:

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Ob tako brihtnih odločitvah se vedno spomnim izjave Boštjana M. Zupančiča...
A to je tisti gospod, ki pravi, da se je zaton zahoda začel s seksualno revolucijo, priznanjem pravic istospolnim in študentskimi gibanji?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Kriv bo PP, a sodniki in sodnice so to zahtevali že par let. Pa je bilo veliko upiranja iz strani PP. Kdo je bugec v sodni dvorani vemo. Nevem, zakaj so tko pametni, da če je obsojenec pripeljan vklenjen, da ni to brez razloga.
Pa da se mal spomnimo na pretekle dogodke. PP sam narobe kihne, mu že grozi drugo delovno mesto, disciplinska ali odpoved. Me zanima, če bo v tem primeru odpuščena sodnica.

Citat:
V primeru begosumnosti bi morali pazniki sodnika na to dejstvo posebej opozoriti, v konkretnem primeru pa opozorila ni bilo, so zatrdili na sodišču.

Paznikom je dovoljeno solit pamet sodnikom?

Še slika mojstra:

65053141_prelac_show.jpg

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.105
464
83
45
dolenska
Pazniki, po tanovem pravosodni policisti, so že dolgo opozarjali na to. Seveda, so prosili, da odklepanje se da na zapisnik. Pred davnimi časi je kak sodnik še to naredil, kasneje pa?! Halo, a bo PP govoril sodniku kako pa kaj? Kaj pa PP ve, čeprov smo z njimi več kot marsikdo drug.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Odklenete, pa čeprav vam v odredbi za spremljanje piše, da mora biti vklepan? Jaz pač ne bi, pa če se sodnik razpoči...na koncu itak odgovarjate vi, ali pa se motim?

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Ne razumem? Kakor razumem, pride do zapletov, ko sodniki zahtevajo da so odklenem odredba pa zahteva drugače? Mislim, res ne štekam, kaj sem narobe vprašal?

Floki

Guru
6. sep 2007
10.138
3.194
113
Pol se pa poskuša predstojnica ven mazat da če bi bila pa varnost drugačna se pa to ne bi zgodilo. Kriv ni noben drug kot sodnica sama.