Prava ideja - woodway

MojsterS

Fizikalc
10. sep 2007
1.279
45
48
Je res uspeh to, da odpreš kup poslovalnic, se hvališ o skrbi za zaposlene in njihovi pomembnosti...nato pa zaposluješ 10 študentov
confused-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Evo konkurence...tip je dolgo delal loke in baje obvlada les...pa še kakšno buæko je vmes povedal, ampak vilok samostreli so vseeno bili in ostali klasika.

Sedaj pa prodira z lesenimi oæali?
smile-1.gif

Vilok

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
Če je govora o oddaji na RTV SLO, potem lahko povem da je bilo že par podjetnikov, ki so nateguni. Meni se zdi ta oddaja bolj kakšna plačana reklama, ki mnogokrat nima nobene veze z neko dobro podjetniško idejo.

Matko

pohodnik
18. jul 2007
5.626
722
113
Enkrat je bil bilo kovinarsko podjetje iz Štajerske (ne spomni sem imena)
Isto hvala o skrbi za zaposlene, a na posnetkih čisto vsi brez osebne varovalno zaščitne opreme
bonk.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.620
3.070
113
v lokalni ostariji
matko ne boš verjel v DE v ogromni proizvodnji vsi brez osebne varovalne opreme... so delal v lastnih cotah... kako je to mogoče?

in skrb za zaposlene je to, da daš dodatek par € pa nej si kupi čevlje ki mu odgovarjajo ne da majo premale, slabe čevlje

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
Mojca Lukančič se je tudi hvalila glede prave ideje v Aha Muri. Sedaj pa ima na grbi kazenske ovadbe, ker je jemala kredite v breme Mure pod pretvezo da rešuje podjetje, denar pa je v resnici šel v Srbijo. Prava ideja za spravit 1200 ljudi na cesto!

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.620
3.070
113
v lokalni ostariji
uf sej res AHA skupina... bili so kar nekaj časa TOP of the TOP!!!! no sedaj pa poraz in kriza...

gledaš malo "gazele". ogromno jih je padlo pod streli izgleda...

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Citat:
Uporabnik grenivka pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Kaj, a študenti niso vredni skrbi?

Itak, da so
tongue-1.gif

In kaj je narobe s tem? Kot dober gospodar izbira najugodnejšo delovno silo.

Zakaj bi dražje plačeval enega trdega delavca, kot ceneje brihtnega študenta, ki se komot kaj novega nauči?

MojsterS

Fizikalc
10. sep 2007
1.279
45
48
Točno to - najugodnejšo. In s tem se ni za hvalit. Ker en študent niti približno ne nosi ne odgovornosti, ne česa drugega, da bi se lahko nanj zanesel ali se celo hvalil o skrbi za zaposlene.

THEDuke

Fizikalc
4. maj 2014
1.215
12
38
Dark Chest of Wonders
sem gledu, ampak sorry mene niso prepričali da se to prodaja.

sploh po tem ko je reku da so ure 150e + , pol je pa pokazalo njeno uro za katero nebi osebno dal 15e.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Citat:
Uporabnik sumica pravi:
Točno to - najugodnejšo. In s tem se ni za hvalit. Ker en študent niti približno ne nosi ne odgovornosti, ne česa drugega, da bi se lahko nanj zanesel ali se celo hvalil o skrbi za zaposlene.

Če rabiš dragega delavca, z veseljem pridem delati k tebi za 10 jurjev mesečno, pa se boš lahko hvalil potem. Saj to je poanta posla ne? Da se hvališ okoli?

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Evo konkurence...tip je dolgo delal loke in baje obvlada les...pa še kakšno buæko je vmes povedal, ampak vilok samostreli so vseeno bili in ostali klasika.

Sedaj pa prodira z lesenimi oæali?
smile-1.gif

Vilok

Viki razvija to zadnje par let. Ker je pefekcionist jih ni dal ven doker ni bilo vse ok. So pa kakšen let nazaj prišli k njemu eni iz slovenske bistrice pa mu rekli: ' naš kolega ma rojstni dan, pa bi mu neki izvirnega kupli.' no to so pa woodway

MojsterS

Fizikalc
10. sep 2007
1.279
45
48
Če si vreden 10 jurjev kar pridi.
Hvali se woodway s svojo skrbjo za zaposlene, če še nisi opazil. Samo jaz v njihovi strukturi ne najdem zaposlenih, pač pa le poceni "od danes na jutri" najete študente. Razlike seveda ne vidi le Numy.