Prasketanje zvočnikov

Car

POSTman
4. avg 2007
8.562
1.802
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Ko poslušam glasno na youtube in zraven surfam po netu, mi zelo prasketa po zvočnikih. Če ne delam nič, je ok.
13.gif

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.921
5.991
113
Imaš zraven telefon in vzpostavljeno edge 2g povezavo ?

Kateri browser, način povezave v net ?

wilin

Pripravnik
5. maj 2008
114
1
16
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Ko poslušam glasno na youtube in zraven surfam po netu, mi zelo prasketa po zvočnikih. Če ne delam nič, je ok.
13.gif

Več podatkov bo treba dat.

Kakšno je prasketanje v zvočnikih? Bolj nizki, ali bolj visoki toni? Se prasketanje poklapa z npr. skrolanjem po straneh, ali pa odpreš eno stran, pa začne prasketat, ko nalaga? Potem je zvočna kartica za en drek, oz. napajanje le te. Mnogi prenosniki in namizne mašine imajo isti problem.

Če zvočniki prasketajo ves čas ko poslušaš glasbo, tudi če se ne dotakneš računalnika vmes, potem je treba naprej diagnosticirat. Se prasketanje spremeni, če spremeniš glasnost? Ali pa če zamenjaš na drug komad (480p ali več pomaga)?

Ne vem, posnemi kak prasketajo pa daj sem, ker vsak si bo po svoje predstavljal kaj to pomeni.

miklavz

† 1962-2015
30. sep 2012
912
1
16
Lhko je pa samo slab kontakt na konektorju; najprej to preveri. Zavrti malo levo-desno, če se sliši med obračanjem prasketanje - si tu. Saj ne crkne kar naenkrat modul.
pa ni tako kot v Dr Housu, ko majo kar vsu pacienti lupus...
LPM