Praska na steklu

mr_

Guru
20. sep 2007
9.410
2.764
113
Vceraj kolegici v avtu pade frisen LG iz rok in med sedez in vrata na tla. Ne vem kam je zadel, ampak je fasal eno lepo prasko. Recimo cetrt, petina cm2. Ni dolga, enako siroka in dolga. Zgleda kot madez, vendar z nohtom cutis opraskano steklo. Pa me zanima ali imajo mogoce gsm-i kaksno garancijo na to, glede na to, kako se vsi hvalijo z super neunicljivimi stekli? Sej verjento ni sans, sam jaz mojga z vsemi zlorabami nisem pripravil niti do praskice na steklu, pa mi je cudno, kako je do tega prislo. Pa kaksen so alternativne resitve.

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Garancija po moje ne bo veljala, lahko pa pokličeš na LG servis, mislim da so nekje na primorskem in povprašaš. So zelo prijazni, povej da se telefon oglašuje tudi z dejstvom da ima zelo trpežen zaslon ampak ne povedat da je padel, reči da je v žepu nekaj zapel ali pa nekaj podobnega.

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Mehanskih poškodb ne priznajo tko da popravilo znotraj garancije odpade, žal

mr_

Guru
20. sep 2007
9.410
2.764
113
Bom poskusil dobit sliko, sam bo trjalo nekaj casa, sej ves...zenske. Pa hvala vsem za info.
smile-1.gif

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
No da omenim kar sem želel , pred dnevi sem enemu klegu popravil displej z polirno pasto--SONAX. KratzerEntferner. in ne boš verjel z navadnim polirnikom ki ga uporabljajo ženske pri poliranje nohtov z klobučevinastim nastavkom, smo poskusili in skoraj 80 % zmanjšali liso na displeju telefona Samsung 2, je bilo nekaj podobnega in mu je isto padel med sic v avtu in se poškodoval, kako bi to delovalo na tvojem ne vem, moraš pa biti previden da ne pregreješ površino, torej narahlo polirat v vse smeri.Poskusi.--Pasta se dobi v tubi in to v Obi trg.
1670368-nfhd8z.jpg

Priponke

• 1670368-nfhd8z.jpg
    1670368-nfhd8z.jpg
    24,5 KB · Ogledi: 828
Nazadnje urejeno:

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
mr_: poročaj kako je šlo, če boš to nabavil, jaz sem na svojem s3 tudi staknil prasko...... telefon pa je bil v žepu hlač
bonk.gif

Na prejšnjem telefonu je bil zaslon, kljub temu da je bil kao odporen proti praskam, v par mesecih pošteno spraskan, po menjavi zaslona (ker sem prvega razbil) pa sem lahko delal kar sem hotel, pa niti praske več........

mr_

Guru
20. sep 2007
9.410
2.764
113
Ce bo gospodicna to izvedla, bom porocal, sem predal naprej info. Ampak mislim, da bos ti prej poskusil.
smile-1.gif

mr_

Guru
20. sep 2007
9.410
2.764
113
Nc novega se, jaz sem podal naprej info...pa ne vem ce je temu sledil poskus...bom sporocil ce se je kaj resilo.

ghibli

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
18. sep 2007
2.132
1
38
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Pa me zanima ali imajo mogoce gsm-i kaksno garancijo na to, glede na to, kako se vsi hvalijo z super neunicljivimi stekli? Sej verjento ni sans, sam jaz mojga z vsemi zlorabami nisem pripravil niti do praskice na steklu, pa mi je cudno, kako je do tega prislo

hysterical-1.gif

priden.gif

krava

Majstr
5. sep 2007
3.668
340
83
www.kacnje.eu
Zanimivo - jaz imam SGS. Poleti bo imel tri leta za seboj. In to precej zahtevna pri meni. Ensotavno ga odložim, kamor pač gre, vedno je v žepu s ključi in ostalo kramo, kdaj pač pade na tla, pa še komu (ki sprašuje po teh zaslonih) demonstriram z nožem (resda bolj narahlo) ... telefon nima niti praskice. Je pa res, da je ves svinjski in masten - mogoče ga to ščiti
evil.gif