Pralno-sušilni vs parček obeh

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Zarečenega kruha se baje največ poje oziroma jaz kot zagovornik ločenih kombinacij bom prisiljen vzeti pralno sušilni stroj, razen če se ne najde neka čudežna rešitev.

Za par normalnih dimenzij ni prostora. Nad predvidenim mestom je bojler
frown-1.gif
. Nekako bi se izšlo le v primeru, da bi ob pralnem stroju z gornjim nakladanjem širine 40 cm našel tudi podoben sušilec, ampak kolikor sem gledal Gorenje, Candy, Bosch... jih nima nihče. Ali morda le?

V kolikor bom prisiljen vzeti kombiniranca, katerega naj? Denar ni tak problem, nekje sem prebral da Bosch niso tako slabi, kvalitete ločenih naprav seveda ne dosega, nekako je najboljši med slabimi...

Odprt sem za predloge, kakor se reče...

guardy

Guru
3. avg 2007
8.483
1.050
113
Obišči stran
Menjava bojlerja za manjšega?

Moja kopalnica je totalno mikro, pa imam vse normalnih dimenzij:
750673-DSC_2219.JPG

Priponke

• 750673-DSC_2219.JPG
    750673-DSC_2219.JPG
    105,4 KB · Ogledi: 273

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Koliko je star ta pralni stroj na sliki na zgornji sliki pod sušilnikom ?
smile-1.gif

topic: Lahko vzameš kombiniranega Bosch, pa tudi Gorenje je zdaj začel delat, ampak tisti ima samo 1100 rpm ožemanja, kar
se mi ne zdi najboljše za sušilnik. Poskusi vzet kombinacijo, ki bo imela vsaj 1400 rpm.
Namig: Ko se pranje konča daj stroj na pavzo, vzemi perilo ven, ga stresi in šele daj sušit... Učinek bo veliko boljši kot direktno...

guardy

Guru
3. avg 2007
8.483
1.050
113
Obišči stran
Pralni stroj je delal ko šus, vendar sva ga pred kratkim zamenala, tudi za starejšega, vendar z več obrati. Je pa v žlahti serviser in mi ga je on sestavil, tako da sem ga dobil zastonj, tako tega na sliki kot novega, ki je iz iste serije kot sušilec. Tako da zdaj imam tudi vizuelno lep komplet
grin1.gif

sevlje

Fizikalc
25. jul 2007
1.913
0
36
44
Selška dolina
Rešitev bi bila lahko tale stroj:

Brandt

Cena je lahko ša kar nekaj nižja. Je pa to francoski stroj, kjer je kvaliteta zelo solidna.
Je tudi edino sušilec toploader na slovenskem trgu.

lp

lp

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Aha, super, torej le en tak obstaja
zmaga.gif

Nekako 90 cm bi moral torej imeti prostora za oba z taozkim pralnim zraven...moram izmeriti, če bi to šlo. Če ne pa pač kombinirani.

Hvala za info
roza.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Lej na Mimovrste je tud, kar nekoliko ceneje
cheer.gif

Pa v Harvey Normanu sem ga gledal...ampak tam je pa 600€
rolleyes-1.gif

Nazadnje urejeno:

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik b_t pravi:
Citat:
Uporabnik Benady pravi:

Za par normalnih dimenzij ni prostora. Nad predvidenim mestom je bojler
frown-1.gif
. Nekako bi se izšlo le v primeru, da bi ob pralnem stroju z gornjim nakladanjem širine 40 cm našel tudi podoben sušilec, ampak kolikor sem gledal Gorenje, Candy, Bosch... jih nima nihče. Ali morda le?

Obstajajo že, samo če upaš vzet: http://www.ciao.it/San_Giorgio_SGAT_710_Mistral__624676
Kako misliš obstajajo že?
Lani sem končno zamenjal pralno-sušilni Candy in leta 1990.
Sicer pa, če se le da, ločeno. Poskusi bojler zasukati vodoravno.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Nimam še točnih izmer, ampak se mi zdi da bi ta ozek sušilec pasal v kot zraven tuš kabine
smile-1.gif

Bojlerja pa ne moreš kar tako zasukati vodoravno, ampak ga je treba zamenjati z ležečo izvedbo.

sass

Guru
1. sep 2007
5.199
845
113
Citat:
Uporabnik sevlje pravi:
Rešitev bi bila lahko tale stroj:

Brandt

Cena je lahko ša kar nekaj nižja. Je pa to francoski stroj, kjer je kvaliteta zelo solidna.
Je tudi edino sušilec toploader na slovenskem trgu.

lp
pred par tedni mi je crknil pralno-sušilni stroj in ko sem se zanimal za novega, mi je serviser priporočal ravno tale brandtov model
zmaga.gif

Seba

Zelenc'
19. maj 2008
11
0
1
Zivjo,

Ali mogoce kdo ve kje bi dobil serviserja za pralno susilni stroj San Giorgio -Ghibli 10 ? Se dela ampak bi ga bilo treba malo posraufat .

Hvala in lp,

Seba