PPT To avi

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Torej v powerpointu sem naredil animacijo in bi jo rad spremenil v avi! Kateri program to omogoča, po možnosti free?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113

No, da ti predstavim g. Googla. On pozna vse rešitve, samo pravilno mu moraš povedati kaj bi rad! In ker angleško verjetno znaš, mu prevedeš bistvo tvojega vprašanja v angleščino. Se pravi "convert ppt to avi" (programčke boš pol iskal), in glej, že 1. zadetek ima rešitev (in zdi se mi da tudi zastonj program).

No, pa da boš vedel, g. Google nikoli ne zameri če ga kdaj še kaj vprašaš!
wink-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
če boš probal ali kaj našel poročaj, ker sem že sam iskal vendar al brez uspeha. tist kar je blo free ni blo uporabno, plačljivih stvari pa nisem mogel "kupit" ker je šlo za službo.

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Vem, ampak sprašujem, ker bi rad vedel, če imaste kakšne izkušnje, ker je programov ogromno in me zanima, kateri se najbolje obnese!

VitoC

Pripravnik
10. okt 2007
395
0
16
Prekmurje/Ljubljana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:

No, da ti predstavim g. Googla. On pozna vse rešitve, samo pravilno mu moraš povedati kaj bi rad! In ker angleško verjetno znaš, mu prevedeš bistvo tvojega vprašanja v angleščino. Se pravi "convert ppt to avi" (programčke boš pol iskal), in glej, že 1. zadetek ima rešitev (in zdi se mi da tudi zastonj program).

No, pa da boš vedel, g. Google nikoli ne zameri če ga kdaj še kaj vprašaš!
wink-1.gif

off topic:

vsi v smislu: "google najboljši prijatelj", pol se mi poraja misel a Alter pa vse slabši?

več kot pol vprašanj se odgovori, vprašaj strica googla.
frown-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
ja lej... če je vprašanje "kako pretvorim to pa to v to pa to?" to je tok enostavno, da je brezveze topic odpirat! nekdo bo odgovoru s tem pa tem programom, padl bo še par kritik in to je to! Na koncu boš pa še vedno googla vprašal, in tam iskal nasvete... Sej sm jest tud včasih za vsako malenkost spraševal na netu, sam pol sm vidu kok je google uporaben...

Če pa bi bilo vprašanje podobno temu "Uporabljam ta program za to pa to, a mogoče kdo ve za kakšnega boljše, oz. če ima kdo kakšne izkušnje s tem programom, ali kakšnim drugim, boljšim, bi me zanimalo nekaj stvari?" pol bi bili pa verjetno odgovori tud bl zanimivi...

Matejdro: se opravičujem za sarkazem, sam jest tvojega vprašanja nisem razumel kot iskanje izkušenj.

Nazadnje urejeno:

C152SLO

Fizikalc
21. avg 2007
1.444
1
36
Jaz te ne bom zajebaval, jaz ti povem kar direktno.

Sam uporabljam Camtasia studio , ki prihaja iz hiše TechSmith, katerih produkt SnagIT ti je verjetno že poznan.

Imaš free trial, se mi zdi 30 dni, lahko pa ga tudi "kupiš" ... mogoče bi se kaj našlo tudi pri meni
smirk-1.gif

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
A pozna kdo kakšen program, kjer bi lahko delal animacije podobno kot v PP(preprosto v par klikih, veliko možnosti), vendar, da lahko nato končen izdelek shraniš v AVI?

Nazadnje urejeno:

C152SLO

Fizikalc
21. avg 2007
1.444
1
36
Citat:
Uporabnik matejdro pravi:
A pozna kdo kakšen program, kjer bi lahko delal animacije podobno kot v PP(preprosto v par klikih, veliko možnosti), vendar, da lahko nato končen izdelek shraniš v AVI?

Zdaj te pa res ne razumem ... kaj pa manjka Camtasi, ki sem ti jo svetoval zgoraj? Kaj je problem cena licence?

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Powerpoint se crasha, ko dam record, pa še powerpoint animacije skozi neke štekajo(čeprav mi igrice z veliko višjimi zahtevami kot PP delajo OK)