Pozor, tudi letos bo zima!

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum
I

Izbrisan uporabnik #488

hysterical-1.gif

http://www.24ur.com/novice/slovenija/v-zacetku-prihodnjega-tedna-nekaj-snezink-tudi-v-nizinah.html

Citat:

Ohladitev za ovinkom, pripravite kapo in rokavice

Sonca željni bodo na svoj račun prišli samo v petek in soboto, nedelja pa bo že dišala po zimi. Vremenoslovci napovedujejo ohladitev in padavine, termometer se bo na Primorskem čez dan dvignil le do 10 stopinj Celzija. V noči na ponedeljek se bodo padavine okrepile in zajele vso Slovenijo.

Nas je že lahko strah?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.829
113
Kaj?!? A kr spet bo ali kaj? Kdo bi si mislil
shocked-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.770
15.829
113
Hehe.... me zanima kakšni izgovori bodo pa letos v igri, ko jih bo (spet) presenetil sneg pozimi, morda slišimo kaj novega
cheer.gif

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Komunalce bo presenetil ker uradno še ni zima, hazije ker so kupili voz brez primerne zimske opreme in ostale ker še ni 15. november.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Mene vsako leto znova preseneti, pa nisem komunalc
frown-1.gif

Nazadnje uredil moderator:

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.523
1.109
113
Danes dopoldan sem pri nas čakal 1 uro 20 min, od prihoda do odhoda...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.765
6.750
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik sandra pravi:
Komunalce bo presenetil ker uradno še ni zima, hazije ker so kupili voz brez primerne zimske opreme in ostale ker še ni 15. november.

Saj ga nismo mogli narociti z zimskimi gumami.
Kaj bi pa ti naredil? Dejansko prevzames nov avto ki tehnicno ni brezhiben. Me ima da ne bi podpisal prevzema.
evil.gif

sass

Guru
1. sep 2007
5.218
857
113
a če bi recimo pozimi pripeljal na tehnični pregled avto z novimi letnimi gumami in ustreznimi verigami v prtljažniku, bi te zavrnili?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.765
6.750
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik sass pravi:
a če bi recimo pozimi pripeljal na tehnični pregled avto z novimi letnimi gumami in ustreznimi verigami v prtljažniku, bi te zavrnili?
Ne, samo verig ne dobis ob prevzemu avta
wink-1.gif

In ce te policaj ustavi pred salonom ko se odpeljes, si tehnicno neizpraven.
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

motofrik

Majstr
24. dec 2009
2.986
355
83
tam ko se terc po tori rola
Hanzi..načeloma ja. Ampak, če ti avto kupiš v salonu (po 15.11. ), mora biti tehnično brezhiben, sem se šteje tudi zimska oprema.. Kako je pri ostalih znamkah, ne vem, je pa tašča že dvakrat tako kupila avto -enkrat februarja, enkrat pa konec novembra in so ji vedno dali (ker ima avto pač letne gume) tudi zimske. Oziroma, avto preobuli v zimske, letne pa v prtljažnik. Kao, podarili. Lahko pa bi tudi dali kar verige. V glavnem, avto mora biti 'za na cesto'', ko ga kupiš.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.192
1.199
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Hanzi..načeloma ja. Ampak, če ti avto kupiš v salonu (po 15.11. ), mora biti tehnično brezhiben, sem se šteje tudi zimska oprema.. Kako je pri ostalih znamkah, ne vem, je pa tašča že dvakrat tako kupila avto -enkrat februarja, enkrat pa konec novembra in so ji vedno dali (ker ima avto pač letne gume) tudi zimske. Oziroma, avto preobuli v zimske, letne pa v prtljažnik. Kao, podarili. Lahko pa bi tudi dali kar verige. V glavnem, avto mora biti 'za na cesto'', ko ga kupiš.

To seveda ni res. Da je za na cesto (tehnično izpraven je tudi pozimi na letnih gumah) moraš poskrbeti sam. To, da večina trgovcev nekaj stori v to smer, je njihova dobra poslovna praksa, ne pa obveza.

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Pozor, prihaja globalno ohlajanje. Hitro zakurimo peči, da ustvarimo malo tople grede, da bomo drugo lepo spet imeli globalno segrevanje.