POZOR Provida tudi v audiju A4

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
stupid-1.gif

Not that shit again.
Lepo te prosim,pokaži mi kamero na prednji šipi? Al snema tako da sovoznik hitro riše na list papirja?

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Prevec izpostavljena zunanjim vplivom, hitri poškodbi v primeru lažje nesreče,pa še zajeban je spravt kvalitetno kamero tja v masko.

luc

Zelenc'
4. feb 2009
28
0
1
Ljubljana
Lp

Naj ti povem, da so v večini novih vozil kamere nameščene v zgornem temnem delu ponavadi poleg senzorja za dež ali pa celo v maski vozila.
Za kamere na steklu ti garantiram, saj se sam ukvarjam z avtostekli in sem že menjaval podobna stekla katera imajo IR kamere itd.
Info katerega sem podal, je le opozorilo tistim ki se ne obremenjujejo kje je kamera.

Verjetno pa na Avtomagazinu nimajo drugega dela kot, da se igrajo z PS in rišejo tablice z napisom Police in s tem zavajajo ljudi.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Evo ti je, slikano učeri na celovški Bela A4:

pa še tega se je treba pazt, učer v akciji:

LP.S

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Kamere ni blo moč opaziti ker sedim preVisoko ampak se vidijo modre lučke in ledice za izpis POLICIJA ampak zelo sabo, dokler nism bil čisto na odbijaču od Audija tega nism opazu. Sej bi sliku od bliz a kaj ko me je gledu ker sm gobcal po gsm-ju pa nism upu, ustavu me itaq nebi zaradi Gsm-ja
smile-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik luc pravi:
Lp

Naj ti povem, da so v večini novih vozil kamere nameščene v zgornem temnem delu ponavadi poleg senzorja za dež ali pa celo v maski vozila.
Za kamere na steklu ti garantiram, saj se sam ukvarjam z avtostekli in sem že menjaval podobna stekla katera imajo IR kamere itd.
Info katerega sem podal, je le opozorilo tistim ki se ne obremenjujejo kje je kamera.

Verjetno pa na Avtomagazinu nimajo drugega dela kot, da se igrajo z PS in rišejo tablice z napisom Police in s tem zavajajo ljudi.

Verjameš ali ne, obstaja cel kup policijskih vozil, ki imajo zadaj takle napis, pa nimajo montiranega sistema ProVida. To smo že predebatirali in ti audiji naj nebi bili namenjeni nadzoru prometa.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Ne mislm, vem..
V garažo ga zapeljejo in iz LJ. gre po 1-2 dneh - vozijo se pa ne z njimi
ne-ne-1.gif

... aja, tako so mi rekli!
evil.gif

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Miljontavžentkrat predebatirano.

Audiji NIMAJO monitranega sistema Provida (kamera spredaj-zadaj, zaslon, daljinec, trdi disk). Imajo prikrite naprave za dajanje svetlobnih (luči v maski vozila, za senčnikom in tabla na zadnji polici vozila) in zvočnih signalov.

Škoda Octavia ima montiran sistem Provida, pri katerem se kamera lepo vidi, tako kot pri vseh drugih providah.

p.s. govorim iz prve roke tako, da mi ne filozofirat o nekih IR kamerah pri senzorju za dež, maski vozila in ne vem kje še vse.

Nazadnje urejeno:

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Nikjer nisem trdil, da takih šip ni menjal.
Jih pa ni menjal na vozilih Policije v katerih je vgrajen sistem Provida.

p.s. sem zaznal sarkazem
wink-1.gif

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:
Uporabnik predator pravi:
p.s. govorim iz prve roke tako ...

To se moraš navadit, da ko govoriš iz prve roke, pride vsaj 10 pametnih, ki je nekaj slišalo drugače. Govorim iz lastnih izkušenj.
rolleyes-1.gif

Sicer pa IR kamera? A se hecate? Kako bi si policaji pomagali z IR kamero, saj se še registrske tablice ne bi videlo?

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Citat:
Uporabnik predator pravi:
p.s. govorim iz prve roke tako ...

To se moraš navadit, da ko govoriš iz prve roke, pride vsaj 10 pametnih, ki je nekaj slišalo drugače. Govorim iz lastnih izkušenj.
rolleyes-1.gif

Sicer pa IR kamera? A se hecate? Kako bi si policaji pomagali z IR kamero, saj se še registrske tablice ne bi videlo?

Pa ne bos ti zaj njemu pameti solil, on je montiral IR kamere in pa UV skenerje na patrio zaradi zaznavanja tunelov in globokih luž.

hysterical-1.gif