Poznate dober računovodski servis?

NoviC

Pripravnik
11. jun 2008
278
0
16
Prosim za priporočila za dober računovodski servis iz Kp ali LJ.

Torej če kdo pozna z besedo na dan.
smile-1.gif

lep dan še naprej

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kaka sorta firme, kok papirjev.

data
finea nucleus
masimi
vizija računovodstvo

odvisno kaj rabiš

Vizije računovodstvo se pa le izogibaj, sem že od parih računovodij slišal da ko prejeli dokumentacijo podjetja, ki jim je prej knjige vodila Vizija računovodstvo so se samo prijeli za glavo. Sam na srečo te izkušnje, da bi prejel njihovo vodenje knjige na srečo še nimam. Ostalih ne poznam toliko, da bi lahko komentiral oz. glede njih nisem prejel nobene take informacije na katere vir bi se lahko zanesel.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik prijam pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kaka sorta firme, kok papirjev.

data
finea nucleus
masimi
vizija računovodstvo

odvisno kaj rabiš

Vizije računovodstvo se pa le izogibaj, sem že od parih računovodij slišal da ko prejeli dokumentacijo podjetja, ki jim je prej knjige vodila Vizija računovodstvo so se samo prijeli za glavo. Sam na srečo te izkušnje, da bi prejel njihovo vodenje knjige na srečo še nimam. Ostalih ne poznam toliko, da bi lahko komentiral oz. glede njih nisem prejel nobene take informacije na katere vir bi se lahko zanesel.
Kdo nažuli če so knjige v razsulu ' Lastnik podjetja oz odgovorna oseba ali računovodja ?

halo007

Pripravnik
15. avg 2007
176
0
16
Vedno odgovarja direktor podjetja. Niti ni nujno, da je to lastnik. Pač tisti, ki podpiše bilance.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Kar je napacno. Odgovoren za papije bi moral biti servis. Imas licenco in odgovornost. Ce stranka ne nosi papirjev je na servisu ali ga odpikajo ali se tozarijo etc. Ampak jaz placujem servisu, da mi rihta papirje in pricakujem, da je vse 100%.

igi

Guru
13. okt 2007
5.604
1.206
113
Celje
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Kar je napacno. Odgovoren za papije bi moral biti servis. Imas licenco in odgovornost. Ce stranka ne nosi papirjev je na servisu ali ga odpikajo ali se tozarijo etc. Ampak jaz placujem servisu, da mi rihta papirje in pricakujem, da je vse 100%.

Naj bi bilo tako.... ampak ni....

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Bodite zelo pazljivi pri izbiri. Poznam osebo, ki honorarno popravlja bilance za nevestnimi servisi in revizorji in stanje je pri nekaterih katastrofalno!

halo007

Pripravnik
15. avg 2007
176
0
16
Karkoli je z bilancami narobe, materialno in kazensko odgovarja odgovorna oseba v podjetju - torej direktor.

creep

Fizikalc
19. jul 2007
1.306
50
48
42
www.lampret.net
Ne vem, če je oglas za zaposlovanje študentov dobra podlaga za merjenje kakovosti firme.
smile-1.gif
Saj pravim, jaz imam o njih zelo dobro mnenje in sodelujemo že kar nekaj let.

Če te skrbi glede študentov - kolikor mi je znano, trenutno v računovodstvu ne zaposlujejo nobenega študenta. Sem pa tudi videl, da je za zaposlitev pri njih treba najprej opraviti testiranje, ki zahteva precej teoretičnih in praktičnih znanj iz računovodstva, kar se mi zdi zelo dober pristop.

Kateri servis bi pa ti priporočala?