Pozabil bencin plačat

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Malo za Dunajem sem se ustavil na Shell-u, nasekal polnega, gužva za popeesdit, debatiram po telefonu pridem na kaso,
dam kokakolo na pult, debatiram dalje in mu dam kartico.

Pobašem račun in se odpeljem.

Naslednji dan 325km stran ugotovim, da mi ni pokasiral bencina (okol 90€).

Slovenske tablice, slovenski lastnik - pride kaj "zadi"? Načeloma si želim, da prileti kaka položnica za naknadno plačilo goriva,
prec plačam, bol se mi gre zato, da če me lid-lidl pohapsajo kje v naselju, pogledajo v register, pa še me ki na kako postajo odvlečejo...

Ne, nemislim it delat 650km zavoljo 90€, sem pa čez debel mesec tam, takrat pa se imam namen ustavit, le do takrat bi rad bil "čist".

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Mam račun, preko računa sem ravno ugotovil da nisem plačal, problem je, da je le odrezek od kartice, sicer bi to že storil.

Načeloma študiram, da grem zdaj na rajfajzen, da mi povejo adreso ki je blo plačano, pol pa staknem telefonsko na netu,
če mi je oni nebodo dali, pa jih rufnem in jim prenakažem žvenketavčke.

Tolk jebarije za 0.
frown-1.gif

jello

Guru
22. sep 2008
10.273
3.910
113
Tegale pokliči pa se zmenta še za zgodbico o tem kako so te na avtocesti ustavili, odpeljali na postajo,.....blablabla.....

slika000425.jpg

gr69

Guru
15. dec 2009
11.644
2.692
113
še v SLO - ampak komaj
Na A2 imaš sledeče SHELL:

1. pri Wr. Neustadt:
A2/SUEDAUTOBAHN-FOEHRENBERG
Tel.: +43 2622/42-071

2. na vrh Wechsla - Zoebren
2870 ASPANG
A2/SUEDAUTOBAHN-ZOEBERN
Tel.: +43 2642/511-90

Več na: www.shell.at

Jaz pa bil prepričan, da tisti, ki znajo napisati kaki post ali dva (no - 18.947 postov, če sem bolj natačen) zanjo uporabljati internet.
grims-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.030
11.154
113
verjetno ni taka budala ravno, ampak iz sebe dela pa pravega teleta..to mi pa res ni jasno, v čem je fora.. premal časa na maminem zizu verjetno, al pa ga foter maltretiral preveč..ne vem,razmišljam.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.644
2.692
113
še v SLO - ampak komaj
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
blefira, opet... nasedete pa tud

Itak da blefira.

Moj point je bil v tem, da user s skoraj 19.000 posti "tuli", da ne morem najti ene telefonske v Avstriji - očitno je res nepsosoben.

Mogoče pa je tole skrita reklama za nemško trgovsko verigo (je kar skoraj dvakrat omenjena v štartnem postu)! A naj obvestim moderatorja?
tongue-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Spregledali ste bistvo. On je tak frajer, da še v tujini med gostovanjem nabija po telefonu na polno. Potem pa res prav pride socialna, vsaj za račun za gsm je.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
ta človej je budala prve klase in on bi še socialno?

mX je..spoštovanje..jaz..budalo, mam do njega tak respect, da še jovanka do starega ni imela. in ne vem kako lahko kaj takega napišeš.

je pa drgač car. vleti na pivo eno uro preprzno.ma čuj, si nisem ure navil, pa nea psi lajali.ma sem ga zgal kuk je slo po banu..sem rabo pol urce..čuj

zakon. vsak vikend bi šel na pir z jim..se človk nasmeji in smeh je 90% zdravja. model ti v celem popoldnevu enkrat ne zajamra..z bemflo rpelti 200 iz totilanda, k jo gres preparkirat ti ap rece, cuj..zlajfe ne primejo najbolj

perssak

Pripravnik
15. feb 2009
66
0
6
koroska
se je tudi nam že zgodilo to v franciji gremo tankat kupimo še nekaj stvari plačam s karico dam račune v denarnico in gasa naprej po 7 dneh ko smo bili doma sem ugotovil da nam ni kasiral bencina .našli telefonsko poklicali pa nam je prijazen šef bencinske dal podatke kam lahko plačamo potem ko so ugotovili koliko je bilo treba so rabli trei dni dobili na mail račun odšteto 10%
S pripisom da popust zaradi poštenja .Plačali po enmu tednu pa dobil domov majico kapo ni da ni reklamne robe od Servisa TOTAL in zahvalo.Nakar ugotovim da sem dobil reklamne robe za skoraj takšno vsoto kot je bil račun,

anovak99

Pripravnik
8. maj 2010
255
2
18
Kolega ni plačal bencina (oz. mogel), ker niso sprejemali 500 eur bankovcev. In nikjer v centru Berlina, niti na banki, mu niso hoteli razmenjati.
Pa se je pač odpeljal, prodajalcu je tudi dol viselo, rekel je samo da ima 24 ur da plača.

No, in čez nekaj tednov se oglasi pri njemu slo policija, da so dobili prijavo itd. K sreči so naši bili zelo ok, so razumeli, on je denar nakazal, zadeva rešena.

Kako pa to urejajo avstrijčeki pa ne vem, zgornji pripetljaj je bil v Nemčiji. Predvidevam pa da podobno, jodlari so ponavadi še bolj zagriženi.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Ne samo to. V žepu ima 500€, na kartici pa nima niti 80€?
hysterical-1.gif

Razumem edino če je ta kolega (pre)prodajalec barvnih kovin.
tongue-1.gif