Powerarchiver 2009 problem

moho

Pripravnik
30. avg 2007
208
0
16
Imam malo čuden problem. Namreč program Powerarchiver 2009 sem si potegnil dol in instaliral. Po nekaj časa sem ga deinstaliral. Problem pa je sedaj, da vsakokrat, ko vžgem računalnik začne installer nameščati ta program. Vse sem pobrisal, Zagnal sem obnovitev sistema, odstranil program, s programom RegCure sem pregledal register, pa še vedno, kadar vžgem računalnik sem mi namešča program Powerarchiver 2009. Ne vem več kam pogledat?

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Vprašaj na Powerarchiver forumu.

(hecno, ta program sem nehal uporabljati pred X leti, zaradi über-množice bugov. Zgleda, da se nič ni spremenil
wink-1.gif
)

moho

Pripravnik
30. avg 2007
208
0
16
Sem probal windows install cleanup, pa ne gre. Prijavil na forum včeraj, vendar ni bilo še potrditve. Je pa danes prišla, tako da bom to probal rešiti
.

Nazadnje urejeno:

moho

Pripravnik
30. avg 2007
208
0
16
Stvar je bila takšna: Natančno sem pregledal vse startup mesta in našel v pripomočku za konfiguracijo sistema program 81373.exe, ki je bil v zagosnki mapi. Ker mi program ni znan, sem pogledal še v C:winodows in tam ravn tako našel ta program (installer). Ko sem ga zbrisal se je težava ustavila.
Google mi ni dal odgovora, kaj je 81373.exe.Ko se je zagnal se mi je namestil PowerArchiver 2009, pojma nimam kakšno zvezo ima to. No, samo, da sem rešil problem... hvala za pomoč.