Long story short in pustimo dejstvo da sem idiot prve klase...po nesreči oz lastni neumnosti sem pobrisal celoten HDD ko sem v cmd-ju konvertiral GPT v MBR (razlog je bil, da sem uporabniku win10 zamenjal z 7 in še to mi ni ratalo ampak to je že druga zgodba). Torej v CMD-ju z win10 install diskom sem gpt konvertiral v mbr in ukaz "clean" je naredil svoje..OK, zdaj to nima več nobene veze, zdaj je prioriteta, da dobim čim več podatkov nazaj ampak tu sem uspešen točno 0%. Sem vzel disk ven, da bi ga priklopil na svoj PC ampak problem - gre za M.2 SSD 512 GB disk za katerega seveda nimam konektorja, da bi ga lahko priklopil na PC. Mi pač ni preostalo drugega, kot da sem dal disk nazaj in instaliral win10 z zavedanjem, da bo verjetno marsikaj prepisano in izgubljeno in bom rešil kar se pač rešit da. Zdaj pa sranje, noben program namreč ne najde popolnoma nič. Preiszkusil sem EaseUS in Recuvo. Noben ne najde popolnoma nič, kot da na disku nikoli ni nič obstajalo. Sem dal tudi deep scan vendar nič, našlo mi je samo cel kup nekih particij, vendar na nobeni nič podatkov. Kateri program še lahko preizkusim oz kaj še lakho naredim? Predvsem je problem ker je izgubljeno veliko dokumentov (xls, doc, pdf..).FAAAAAK!
Nazadnje urejeno: