Povprečno trajanje popravila na Telerayu

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Čist tko me zanima...oddal fon na Telerayu osebno, gre se za popravilo v garanciji. Koliko dni ponavadi traja do prevzema popravljenega fona? Zakonski rok je max 45 dni ali kako? Delovnih dni ali vseh?

Nekaj bi bilo treba vložiti v nadomestni fon (spominska kartica in tko), pa me zanima, če se mi sploh splača za teh nekaj dni. Če gredo pa dnevi proti 40, bi se pa že splačalo...

Koliko dni je trajalo popravilo vašega fona?

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Čist tko me zanima...oddal fon na Telerayu osebno, gre se za popravilo v garanciji. Koliko dni ponavadi traja do prevzema popravljenega fona? Zakonski rok je max 45 dni ali kako? Delovnih dni ali vseh?

Nekaj bi bilo treba vložiti v nadomestni fon (spominska kartica in tko), pa me zanima, če se mi sploh splača za teh nekaj dni. Če gredo pa dnevi proti 40, bi se pa že splačalo...

Koliko dni je trajalo popravilo vašega fona?

Prej kot teden dni. Odvisno od tega kaj je narobe.... Se pa seveda tudi včasih zavleče do 14 dni ali več. Sem pa njihova redna stranka, po službeni dolžnosti
wink-1.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Zvočnik za pogovore je crknu (tist na katerem sogovornika poslušaš). V bistvu ne čist, le slabo se sliši in čuden zvok je..

En teden bo pa čist kul
zmaga.gif

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.358
307
83
39
Ljubljana
A uprašam kolegico, če lohk kej zrihta prej? Men je že parkrat zrihtala pa tud za backup mi niso nč računal
smile-1.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
To itak da jo mam, tvoja usluga mislim koliko me bo prišla
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik 3287

Meni so popravili dva gsm-ja (en slider + ekran, drug slider + tipkovnica + sw ) v dveh dneh. Lahko rečem samo
aplauz.gif

Ponudili so tudi nadomestna (stara, razjahana, vsa popokana).

lp

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Narodnjak, brez skrbi lahko rečeš kako dobro besedo za danes oddano N85 z obolelilm zvočnikom
tongue-1.gif

xcape

Pripravnik
14. feb 2009
320
0
16
Teleray se je popravil glede servisa. V roku enega tedna popravijo skoraj vse razen zadev, ki jih ne morejo popraviti sami, te pa pošljejo na servis v tujino (čakalna doba 3 tedne).
Imajo pa prioritetno listo za servis za uporabnike nokij serij 8***

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Jp, Teleray se je fest popravil...
Telefon oddan dne 30.4., nazaj je popravljen prispel 6.5. Pa če šteješ, da so bli prazniki vmes... Je bil pa odlomljen konektor za polnenje aparata-popravili v garancijskem času
zmaga.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Dopoldan dobil SMS, da je tulifon ŽE popravljen
shocked-1.gif

@Narodnjak, maš pa močne veze
zmaga.gif