Povezava Canon EOS 40D z tablico Sams. GT-P 1000?

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
579
113
Bi kdo vedel, ali povezava z uporabo OTG priključka med fotoaparatom Canon EOS 40D in 7-colsko tablico Samsung GT-P 1000 deluje, ali ne?

Nekdo mi je rekel (on fw ne namešča), da se baje to da, če se namesti nek nov firmware. Jaz imam na tej tablici še originalni fw.
Če se to res da, bi bil zelo hvaležen nekomu, ki je fw. sposoben namestiti.
nahrung002.gif

Se mi pa zdi, da je bilo to enkrat to na Alterju v tej rubriki opisano kot možno, ampak ne najdem teme...

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
OTG na p1000 je možen, s kakšno cyanogenmod varianto ipd.

Ampak s tem ne bo konca problema, ker boš rabil vsaj še y kabel in napajalnik ali pa vsaj napajan hub. P1000 namreč nima napajanega usbja in samo od sebe ne bo delalo nič.

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
579
113
Hvala za info, sicer pa ojoj...
A ni USB napajan iz same tablice (iz porta)?

Primus

Fizikalc
23. avg 2007
1.719
82
48
Osrednje Slovenska
1drv.ms
Citat:
Uporabnik johannes pravi:
Bi kdo vedel, ali povezava z uporabo OTG priključka med fotoaparatom Canon EOS 40D in 7-colsko tablico Samsung GT-P 1000 deluje, ali ne?

Nekdo mi je rekel (on fw ne namešča), da se baje to da, če se namesti nek nov firmware. Jaz imam na tej tablici še originalni fw.
Če se to res da, bi bil zelo hvaležen nekomu, ki je fw. sposoben namestiti.
nahrung002.gif

Se mi pa zdi, da je bilo to enkrat to na Alterju v tej rubriki opisano kot možno, ampak ne najdem teme...

Sem se pred letom veliko ukvarjal z OTG na GT-P1000, zapravil precej denarja za razne adapterje in Y kable, pa FW in SW nadgradnje, pa mi ni uspelo! In sem obupal!

V vsakem primeru pa je P1000 za sedanje razmere tako počasna škatla, da se ne izplača več ukvarjati z njo. Svojega P1000 tako nisem vklopil že več kot pol leta, imam ga pa samo še zato, ker ima vgrajen GSM, kot 3 telefon, za rezervo
smile-1.gif