Potres

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
http://www.arso.gov.si/potresi/nujna%20obvestila/

Pravkar so sporočili na arso.gov.si, da smo prebivalci Brežic in okolice čutili potres. Naj vam povem, da je bila to resnica. Sam prvega sploh nisem čutil (sem klečal in žnaral enega psa - pa še pijan :D ), drugega sem pa fino čutil. Ko smo šli potem takoj po potresu eno đirico čez Brežice, smo videli polno ljudi na cesti v spalkah s svetilkami ipd. Skratka ta potres je resno preplašil folk. Sedaj strahotrepetajoče čakamo, če nas bo zajel še kak sunek, vendar je zaenkrat vse mirno. Tla so se fino tresla. Najprej je bilo slišati ko ena prometna nesreča, pri drugem pa so začeli padati s strehe cigli in začelo je smrdeti po dimu. Upajmo, da ni nič hudega. Ampak meni kot opazovalcu je zanimiva reakcija ljudi. Kako tanka je meja med toplim in varnim domom ter zmrzovanjem na hladnih ulicah. Se ljudje sploh tega zavedamo? Dvomim. Sedaj samo čakam, kdaj se bo spet zatreslo, da bodo ljudje zagnali paniko. Zanimivo. Enkrat smo na varnem v našem skrivališču, drugič pa že panično lezemo ven iz brlogov in čakamo na smrt. Meni bi bilo prav fajn, če bi se enkrat malo borili z naravnimi nesrečami, da bi še malo začutili krutost narave. Folk je bežal tudi v druge kraje, skratka ta prdec je zamajal cele Brežice. Upam, da mi ponoči ne pade kakšen kos stropa na glavo.

lp

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
potres.jpg

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.