Potrebujem serviserja za pom stroj Elektrolux

Zmago1

Pripravnik
30. nov 2010
881
4
18
...crnu je neki , sicer dela ampak ne greje vode! , berem po forumih da je to std. napaka, najverjetneje naj bi šel rele oz neki kondenzatorji na matični. Na servisu menjajo celo komandno ploščpo v vrednosti pol stroja karpa naj ne bi bilo potrebno. Lahko kdo priporoči kakega serviserja da to popravi ceneje?

Nazadnje urejeno:

Samojed

el. zaščita
Osebje foruma
19. sep 2007
2.157
55
48
Osrednja Slovenija
Če je vsaj približno v "žlahti" z mojim (pač elektrolux, ne vem modela, star 6 let, pri starosti dobrih 4 leta je začel zezat - ni grel in javljal je napako), potem je hin ali rele ali pa kot v mojem primeru samo slab lot na kontaktih releja. Rele se nahaja na plošči v vratih. Če se prav spomnim sem našel neka navodila na spletu - skratka mi je uspelo brez škode zadevo odpreti, kontakte sem zalotal na novo in od takrat dalje dela.

Če se k temu spraviš sam, bo najceneje, ker dvomim da boš dobil serviserja ki bo popravljal namesto menjal.

Zmago1

Pripravnik
30. nov 2010
881
4
18
ja sam se ne bom spravljal delat ker nisem v tem doma , rade volje plačam neko normalno ceno, če bo cena plata 150 + delo 50 bom pa šel po novega bekota

Nazadnje urejeno:

Zmago1

Pripravnik
30. nov 2010
881
4
18
je že passe, točno to smo naredili in ...................skurili do konca kar je še delalo od stroja...takoi sem vzel novega primerljivega za 330 eur 5 let garancije. verjetno je bil grelec fuč ki pa sega itaq ne splača popravljat ker je predrag in preveč dela .....