Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Na servisu računalnikov so rekli, da je na mojem službenem lap topu potrebno zamenjati matično ploščo. Ker imam v Outlooku preko 1000 kontaktov, me zanima, ali bom pri menjavi matične plošče te podatke izgubil?
Citat: Uporabnik Fadil pravi:
Na servisu računalnikov so rekli, da je na mojem službenem lap topu potrebno zamenjati matično ploščo. Ker imam v Outlooku preko 1000 kontaktov, me zanima, ali bom pri menjavi matične plošče te podatke izgubil?
Načelom ne, razen če bo treba Windowse naložit zaradi spremembe chipseta (ampak pri laptopu menda ne morejo dati kar neke druge XY plate not). Ampak backup te nič ne stane, tako da ga vseeno naredi.
Vse kontakte sem že izvozil v excell datoteko, tako da so na varnem. Me pa zanima zaradi tega, ker se mi jih ne da spet ročno nazaj tipkati. Zelo zamudno delo.
Gre se zato, da mi vse naslove popolnoma enako postavi nazaj, kot sem jih imel. V to pa močno dvomim. Pst datoteke ne poznam, saj kadar delam mailing vedno izvozim kontakte v Excell in nato iz Excella kopiram maile in pošljem.
Pst datoteka je osnovna Outlookova baza, ki vsebuje pošto, naslove, koledarje in naloge. Pri izvozu namesto v Excel izbereš izvozi v pst. V novem Outlooku pa izbereš uvozi iz pst, pa ti postavi vse točno tako, kot si imel prej, s pošto, naslovi, koledarji in nalogami vred.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.