Potrdila za sklenitev naročniškega razmerjaDžabest

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.406
487
83
::1/128
Imam vprašanje glede sklenitve naročniškega razmerja Džabest, zanima me katera potrdila res potrebujem za sklenitev tega naročniškega razmerja kot nepolnoletni dijak, namreč na Mobitelovi strani piše naslednje:

Citat:
Obišči nas v Mobitelovem centru ali pri pooblaščenemu posredniku, s seboj imej osebni dokument (osebna izkaznica ali potni list) in davčno številko.

Študentje in dijaki predložite tudi potrdilo o šolanju.
Mladoletni dijaki in nezaposleni predložite še poroštveno izjavo zaposlene osebe s stalnim prebivališčem in redno zaposlitvijo v RS ali pravne osebe s sedežem ali podružnico v RS. Mladoletni potrebujete še soglasje starša ali skrbnika.

se pravi naj bi potreboval potrdilo o šolanju in poroštveno izjavo zaposlene osebe (poleg osebnega dokumenta in davčne), vendar vse, ki jih poznamo so šli enostavno skupaj s starši na Mobiteli in podpisali pogodbo (potrebna je bila le davčna številka). Sedaj me zanima kaj res potrebujem in če potrebujem to poroštveno izjave, kje ter kako jo urediti.

Chipmunk

Pripravnik
30. jun 2008
366
0
16
Citat:
Uporabnik XSIDE pravi:
se pravi naj bi potreboval potrdilo o šolanju in poroštveno izjavo zaposlene osebe (poleg osebnega dokumenta in davčne), vendar vse, ki jih poznamo so šli enostavno skupaj s starši na Mobiteli in podpisali pogodbo (potrebna je bila le davčna številka). Sedaj me zanima kaj res potrebujem in če potrebujem to poroštveno izjave, kje ter kako jo urediti.
V bistvu si si že sam odgovoril. Rabiš osebno/potni list, davčno, potrdilo o vpisu, pripelješ starša (tudi starš mora imet osebno, davčno) in to je to.