Imam vprašanje glede sklenitve naročniškega razmerja Džabest, zanima me katera potrdila res potrebujem za sklenitev tega naročniškega razmerja kot nepolnoletni dijak, namreč na Mobitelovi strani piše naslednje:
se pravi naj bi potreboval potrdilo o šolanju in poroštveno izjavo zaposlene osebe (poleg osebnega dokumenta in davčne), vendar vse, ki jih poznamo so šli enostavno skupaj s starši na Mobiteli in podpisali pogodbo (potrebna je bila le davčna številka). Sedaj me zanima kaj res potrebujem in če potrebujem to poroštveno izjave, kje ter kako jo urediti.
Citat:
Obišči nas v Mobitelovem centru ali pri pooblaščenemu posredniku, s seboj imej osebni dokument (osebna izkaznica ali potni list) in davčno številko.
Študentje in dijaki predložite tudi potrdilo o šolanju.
Mladoletni dijaki in nezaposleni predložite še poroštveno izjavo zaposlene osebe s stalnim prebivališčem in redno zaposlitvijo v RS ali pravne osebe s sedežem ali podružnico v RS. Mladoletni potrebujete še soglasje starša ali skrbnika.
se pravi naj bi potreboval potrdilo o šolanju in poroštveno izjavo zaposlene osebe (poleg osebnega dokumenta in davčne), vendar vse, ki jih poznamo so šli enostavno skupaj s starši na Mobiteli in podpisali pogodbo (potrebna je bila le davčna številka). Sedaj me zanima kaj res potrebujem in če potrebujem to poroštveno izjave, kje ter kako jo urediti.