Potoplena norveška fregata

I

Izbrisan uporabnik #9334

Ok, zadeva stara dva tedna, ampak vseeno.
Itak da so tam na manevrih nekaj pretiravali ... našim fantom so generalno odpovedali čevlji in jih je potem zeblo v noge , Norvežani so razbili fregato za dvesto miljonov, ...

A bo kdo od generalov ki so se šli te vojaške igrice, kaj odgovarjal? :gorjaca: Vsaj kakih dvajset jih je treba navezat za mandoline in potegnit gor v veje. Pretiravajo, itak! Namesto da bi jih poslali na manevre v Budvo - ta tole ! :bonk:

Pa še v lep poduk jim naj bo. Ali ne bi raje v bodoče za potrebe vojske delali tankerjev? Ker - tanker se pa ni potonil. :cheer:

I

Izbrisan uporabnik #9334

Glede čevljev - morda so pa fantje preveč hodili v njih. :oops:

Občasnik

Fizikalc
5. nov 2018
109
75
28
Je pa že cenej zamenjat 250 parov čevljev kot eno fregato. Še cenej je ostati doma in se igrati z Lego vojaki, prišparan denar pa porabit za kaj bolj pametnega.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Eh....ruska super velesila ima edino letalonosilko pokvarjeno za nekaj mesecev ker je na popravilu padel na njo dvigalo:valjamse: in jo sesul kot konzervo.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Rus jo ima zato da si z njo sramoto dela pred celim svetom ker se kadi iz nje kot bi cigani gume ukrili.
Screenshot_20181125-232722_Google.jpg

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.517
5.062
113
Če že gledaš v zgodovino, je bila v Evropi največji agresor papeška država.
Kak je moral rdečkar nekaj napisati, čeprav s temo nima zveze.
:D:D:D

Ko govorimo o Rusih, se je predvsem treba zavedati nečesa: za Slovenijo ne bodo dali pol kozarca vode. Nekateri tukaj jih branijo, kot da bi bili Rusi neki zavezniki. Žal so to izkusili tudi naši politiki, ki so računali na podporo Rusije pri slovenski kandidaturi v OZN. Ampak so Rusi dokaj hitro pozabili obljube. Po mentaliteti se mi zdijo precej drugi ljudje, kot smo mi. Res pa je, da imam strašno mali vzorec znancev, ki so Rusi.

Original tema pa je v resnici o norveški ladji. Vikingi se v grobu obračajo. Tu pa lahko rečem samo, da je sramota, da vojaška ladja zveze NATO ogroža civiliste na morju. Očitno je tudi na severu Evrope možno do nekih napredovanj priti po zvezah. Mogoče pa niso tako dobri v preprečevanju korupcije, temveč jo samo drugače dojemajo.

• Všeč mi je
Reactions: Mr_Wolf in Kamele0N
13. jul 2011
2.677
626
113
Nesreče in nezgode se dogajajo in nihče ni imun nanje. Važno je, da se stvar razišče in prepreči v prihodnje.
Brez veze je, da se na prvo žogo kogarkoli obtožuje in da se kdo drugemu posmehuje.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Yebeš fregato ... če bi bla kaj vredna, bi skopala luknjo skozi tanker, ne pa da se ti potopi :mad:

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
očitno je dejstvo, da rusi in severno in južno dosežejo z mile zemlje kar rabijo, sever par dni nazaj, včeraj jug.

bi se pa po južnem posegu lahko zgledovali tudi mi pri arbitraži.