Potni list

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.684
236
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
hehe, odpiram teme kot da sem plačan za to ...

kako in kje najhitreje do potnega lista. dolgo nisem rabil pasuša, danes pa (hvala bogu da danes in ne kje v bolj kočljivi situaciji - beri na meji) ugotovim, da ga sploh nimam (stari je že kakšno leto prestar).

obstaja možnost, da dobim pasuš do tega petka? in če obstaja, kako naj vse skupaj izpeljem? any clue?

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Greš zjutraj na občino v Celje z vsemi potrebnimi papirji, zvečer ob 21:00 ga dvigneš v poštnem logističnem centru v Celju, ti na občini povejo kje je.
Preizkušeno že 3x.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.684
236
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
kaj pa da ga dam delati v LJ, pa v petek v Celje iskat? to je možnost? ne vem, če bom jutri imel čas skočit v Celje dvakrat ...
redface-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.456
7.587
113
Glej za posebne primere, ti potni list izda tudi ministrstvo za notranje zadeve v ljubljani in ga dostavijo s hitro pošto v nekaj urah. Samo kakor se spomnim je bilo treba te posebno nujne primere dokazovati. Kot ti je že zgoraj Notranjc napisal greš lahko tudi na UE Celje kjer ga dobiš zvečer. Glede tega da ga daš v lj delat in greš v Celje iskat sicer ne vem (morda bi poklical na upravno enoto?), se mi zdi pa čudna fora da ne veš če boš imel čaš iti v Celje dvakrat. Glej če nujno rabiš boš našel čas. Pa ne jemlji tega kot napad nate, samo malce čudno se sliši, da nekaj nujno rabiš ampak v bistvu pa nimaš časa =)

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Problem je, ker potne liste delajo v Celju. Torej mora tvoja vloga iz Ljubljane najprej romat (tako ali drugače) v Celje in od tam naprej v Cetis.

Iz LJ obvoznice si na celjski občini in nazaj v dveh urah (40 minut tja, 40 minut nazaj, 40 minut na občini). Morda malo več, če bo gneča. Parkiraš lahko 30 sekund hoje od občine (N 46° 13.730 E 015° 15.609). Podaljšana malica
smile-1.gif
.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Kot so ti že napisali..., če je res tako nujno, bi si že našel čas..., jaz sem si ga vedno.
Nazadnje sem letel v enem dnevu 2x gor, ker je punca ugotovila jutro pred odhodom na dopust, da je osebna potekla...

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.822
556
113
42
povsod malo
Vprašaj če lahko koga pooblastiš za dvig potnega lista jaz sem včasih hodu v Cetis po en suprdupr papir in ga niso dali, če nisi imel pooblastila.
Je blo pa poštampljano pri notarju. Mogoče se da tudi za potni list pa nisem ziher amapk za tanove moraš dat še svoj prstni odtis.
Fura LJ-CE in nazaj je pa max 2 uri.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.684
236
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
hvala vsem za pomoč, če bo vse posreči, ga jutri lahko dvignem v LJ na upravni na Tobačni.
smile-1.gif

držite pesti do jutri zjutraj.
smile-1.gif

še enkrat, hvala vse (bi talal zvezdiče, pa nekak ugotavljam, da sem vam vsem že enkrat to stisnil ...
redface-1.gif
)

bero1

Majstr
2. sep 2007
2.925
117
63
mb+ -20km
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Greš zjutraj na občino v Celje z vsemi potrebnimi papirji, zvečer ob 21:00 ga dvigneš v poštnem logističnem centru v Celju, ti na občini povejo kje je.
Preizkušeno že 3x.
Še je možna ta varianta?En kolega rabi nujno potni list.
Lp.

LoveGirl

Pripravnik
13. avg 2007
102
0
16
dezela medijev in zelenih gozdov =)
Mal kasno, pa boljše kasno kot nikoli ne
cool-1.gif

Jaz sem dala pri nas na upravni enoti delat pasuš en torek dopoldan (to je bilo lani januarja) in sem ga dobila takoj v sredo zjutraj s hitro pošto. Oddala sem sliko in stari pasuš, zraven pa napisala prošnjo za nujno izdelavo, češ da moram nepričakovano na pot.

Še sama si nisem mislila, da bo dejansko uspelo vse tako hitro
smile-1.gif

Velik sreče!
roza.gif

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.389
319
83
Citat:
Uporabnik bero1 pravi:
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Preizkušeno že 3x.
Še je možna ta varianta?En kolega rabi nujno potni list.
Lp.

Ok, vem, da sm bukselj, ampak poteku mi je pasuš in...
v nedeljo bi šel na morje, najkasneje v ponedeljek, je še zmeraj možna ta varianta s celjem, da grem dol oz. je to edina varianta če grem v ponedeljek?

Hvala!

bero1

Majstr
2. sep 2007
2.925
117
63
mb+ -20km
Do enajste ure oddaš vlogo za PL na bilokateri upravni enoti, ga isti dan okoli 14 ure dvigneš v Celju preverjeno.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.389
319
83
Citat:
Uporabnik bero1 pravi:
Do enajste ure oddaš vlogo za PL na bilokateri upravni enoti, ga isti dan okoli 14 ure dvigneš v Celju preverjeno.

Buh ti požegni če je to res
cheer.gif
Bom šel na upravno zjutraj, upam da potrdi to, drugače pa šibam v celje takoj za tem.

Hvala!!!